Baca Entry Latest Nie Jugak!

04 February 2012

Buat Duit Poket Dengan Facebook Atau Twitter? Anda Yang Pilih.

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kat korang semua.. Okay entry nie nak share kat korang pasal duit poket. Korang masih tak kenal dengan churp-churp atau says.my eyh? ruginya korang..apa kata korang luangkan sedikit masa korang untuk belajar benda yang apit nak ajar nie okay. Perhatian, ia memerlukan fokus yang lebih.
apa itu says.my? says nie sebuah syarikat pengiklan yang membolehkan kita buat keja part time ngan says nie.. Ramai tak percaya..camna nak buat duit ngan says nie..camna diorang bayar..betul ke dapat duit? camna nak dapat duit dengan klik2 jer? okay2.. korang tengok earning bawah nie..kalau tak percaya, nie yang diorang dah bayar kat apit kat ENTRY SINI.


1. Daftar Says.my anda - Register Says.My
2. Korang Log In guna facebook jer - Tutorial Daftar Says.My
3. Korang share lah iklan-iklan yang says dah sediakan.
4. Korang share iklan yang Social Recommendatios.

-------------------------------------------------------------------------

okay yang satu lagi nie Churp-Churp. Korang mesti familiar dengan Churp-Churp nie jugak kan? Ini merupakan anak syarikat dari Nuffnang. So korang tak perlu lah nak isau gliterati korang tue kat Nuffnang. Kaedah yang sama jugak macam Says.My tadi. Korang share iklan-iklan yang churp-churp nie bagi kat korang. Tapi korang jangan iklan lepas org klik, terus masuk duit kat akaun korang, ia memakan masa 24jam untuk di update oleh pihak Churp-churp taw. Earning yang apit kumpul dari 1hb Januari 2012 ialah. Tak percaya lagi, nie bukti diorang dah bayar kat apit di ENTRY SINI.


1. Daftar Churp-Churp anda - Register Churp-Churp
2. Log In Guna Facebook jer - Tutorial Daftar Churp-Churp
3. Tutorial Daftar Guna Twitter - SINI
4. Share Iklan-Iklan dalam Churp-Churp per klik


4 orang comel komen:

Cik Eiyra said...

abg apit , sy dh dftr say.my tapi xtahu cmna nk shared kan iklan tu

zulhilmi tempoyak said...

pergh....

masyuk bai..

Rokiah Wandah said...

wahh kaye3

Simon Reyes said...

Churp Churp memang boleh buat duit. Tapi ada caranya.

Pendapatan Churp Churp Saya Hampir RM1000

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...