Baca Entry Latest Nie Jugak!

13 February 2012

Payment Churp-Churp Dan Nuffnang Dah Sampai

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
okay nak story sikit pasal cek yang dah sampai semalam..
nak story dulu pasal cek Churp-Churp kat korang..
sebelum nie payment dari Blin dan Says dah dapat..
kat SINI entry payment dari says okay..kalo Blin, SINI
so thanks pada yang sudi klik2 iklan churp2 apit taw..thanks!
Thanks jugak pada Churp-Churp yang sudi up2 earning apit..
nak tengok Cek Churp-Churp tak? jeng3..kat bawah nie!
nie cek dari Churp-Churp..agak2 berapa nie? 
Korang pergi cari kat ENTRY 30hb Disember 2012..hihi

JOIN CHURP-CHURP DENGAN FACEBOOK - SINI
selesai sudah pasal Encik Churp-Churp yang comel lagi kacak.
kita teruskan dengan payment yang datang dari Encik Nuffnang kita..
wahhh..sekarang Encik Nuffnang dah sombong ngan apit taw korang..
satu BE pown dah tak bagi sekarang nie..maybe trafic slow kot..
tapi tue lah..Nuffnang semakin jauh dari belog nie lah..tak tahu nape..
tapi pape pown ,thanks ye atas Cek nie Encik Nuffnang..
kat bawah nie Cek dari Encik Nuffnang kita..peace..

JOIN NUFFNANG COMEL - SINI
okay..nak buat kesimpualan dari semua payment..
kesemua pengiklan ada kelebihan dan kekurangan masing2..
bagi apit, kesemuanya bagus dari segi pembayaran payment..
tapi apa yang apit dah buat eksperimen..carta pembayaran payment paling cepat korang boleh tengok kat bawah nie taw.. :-) jumpa lagi!
1. SAYS.MY - 28 hari dari hari cashout
2. CHURP-CHURP - 1 Bulan 12 Hari dari hari cashout
3. NUFFNANG - 1 Bulan 12 Hari dari hari cashout
4. Blin.Gd - 2Bulan Lebih dari hari cashout

8 orang comel komen:

Nadratul Syazwana said...

Bestnye :D Nad ta penah cashout -.- Ta cukup cukup Haha

CikAnyss' :O said...

amboi main tutp2 lak ye , hehe ... jeles tahuu sebab kiteowg tak tercash-out2 lagi pon , huhu

Haswardi Morshidi said...

jeles nyer . Lyssa bila pulakk . aiyoooo :(

hazanis said...

bestnya...

nUr aDiLa said...

tahniah

Cik FaRiZaM said...

ni lg sorang blooger otai....keep it up.....moga ada rezki utk sy pula mcm korang.

MaYa MustWany said...

fuhh masyukk sungguh blog fizzy ni..bguz2..allhamdullilah

Nurul Ain Atikah said...

blin.gd dah takde iklan ke hape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...