Last updated!

22 February 2012

Doodle Peserta Akan Dihantar Di Setiap Entry Segmen..Tunguuuu....

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
okay semalam dah tamat segmen berani mati dari apit..
memang tersangat ramai yang join (bagi apit la)
thanks pada yang join dan bersusah payah buat entry tue..
so seperti yang dah dijanjikan, sapa join, pasti dapat doodle..
korang akan dapat doodle korang di komen entry segmen semalam..
apit akan hantar secepat yang mungkin okay..
semuanya dah siap dilukis semalam sampai kul 5.40 pagi.
bercekang mata jugak buat kat korang taw..huk huk huk..
pada blogger yang dah terlepas tue, sory bebanyak sebab masa terhad
kang lagi lama, lagi beribu lak kena lukis kan..kih3..
nanti ada segmen lagi, harap korang join lagi okay!
kat bawah nie link peserta semalam yang join..jom blogwalking!



47 orang comel komen:

NurShahFamily said...

tahniah yg dpt doodle cute dr fizgraphic hehehe

ILAA NAJSUHA said...

name sy tersenarai..thanks apit...

ANISA said...

wow banyak nya list nak di blog-walking kan....

Citra NaniZam said...

terima kasih apit!!

jom terjah.. salam ukhuwah buat semua

Dianaa said...

Wow! Sampai 123 orang yg join. Hihi!

Afiqah Nabilah said...

ala,ruginya tak join.. T__T

. | Erin'z | . said...

wah ade la. :))
thanks apit, and thanks follow blog kite. :)

Hafizatul Asyrin said...

14 ;)
Thankyou Fizgraphic!
Rajinnya buat list sampai beratus.Kalau i tak rajin !

Anonymous said...

Tenkiuu http://www.fizgraphic.com/!good job!★‿★

dhia adawiyah said...

wah .. macam susah je .. tak menyusahkan apit ke ? sampai berjaga pukul 5:40 pg ? Wow ! ..apit memang terbaikkk ...

nur said...

wah untungla masing2.. saya tak sempat join,..

NAL said...

TQ...

Fairuz said...

thanks apit.
pandai apit stopkan peserta yg join 123

Nurul said...

Abg apit , nape saya tak boleh nak tulis kat Photoshop ? Penat saya download tapi tak boleh guna. Sedih :( Kalau saya buat header kat Photoscape , tulisan dia macam tak cantik. Tolonglah , abg Apit

TehaaNFM said...

byknya.. thanxs apit :)

TehaaNFM said...

tehaa dah dapat doodles nya.. tenkiu :D

puteri miza said...

yeah!! comel la apit <3.. miza suka sangat2

Fieka said...

ala.. tak sempat nak j0in la.. :'(
takpe, lain kali buat banyak2 tau.. hehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

123 orang.
haha
ramai giler...
aku pon no99
ntah2 aku sorang laki yg masuk
hoho

CiK FizA said...

Rajinnya! Kul 5.40 pg? syiannya apit~ apa2 pon apit memang sgt baek laaa. Hikhik. Tengs ya! :DD

Cik Rose Cute said...

memang ramai apit...

cweet pinky said...

wahaha ~ byknyerr , mekaseh tawuk , cweet yang ke 98 , huhu ~
kerja keras cmpai pagi buat mekaseh ,
terharu lak ^^

SyamimiSufyan said...

Terima kasih bnyak-II Apit..comei sngat :)..terima kasih sekali lagi =D

RYRY said...

wahhh ! byk betol nak bw nie . hehe ~ anyway , tengss bro apit ! comel doodle tuhh ! :))

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Haha...dah terima doodle tu!
Comelllll~
Esok nak buat entri baru (^^,)
Thanks Are-peak...

Zaza said...

dah dapat doodle tu. thanks abg Apit. i'm really appreciate it :D

nanabyte said...

Nana da dapat da doodle tuh. tenkiu very much, en hafizzi

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/02/doodle-dari-fizgraphic-da-ciap-3-thank.html

Solehah Shamsuddin said...

Thanks for the doodle, Apit. Sy dh terima doodle tu... ^_^

misz_eyza said...

thanks apit utk dudel yg sgt syomel itu...appreciate it!

Fa-zlyn said...

:( link hafizzi bagi cm error jer..
link pendek. fa dah try bukak yg member-member lain, link yang hafizzi bagi kt fa memang pendek ;)
hopely boleh fix. tq tuk doodle tuh walaupun tak leh tgk T_T.

nina_adana said...

abg apit.. nina dh dpt doodle tuh.. tq yerr?? ehhee terharu plak.. :)

shidasyakirin said...

santiknya doodle tu..cute sgt..Thanks so much Apit..

http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/02/doodle-hasil-join-segmen.html

♥ Ieqa Halim ♥ said...

tenkiyu for doodle yang sangat awesome ! :)

.nora. said...

ramainya peserta. tahniah pada yang berjaya. :)

puteri miza said...

miza dah buat entry untuk abg apit :)
http://puteri-miza.blogspot.com/2012/02/doodle-comel.html

Nurul Syafikah Bakar said...

thank you abg apit....kte suke sngat doodle tu...xrugi join segmen ni...lain kali nak join lagi la... :)

cik siput said...

cik siput dah dapat doodle..cute!! thanks apit! =D

D' Black Writer said...

yay! nama Mai pun ada tersenarai. bestx2 and anyway thanks for the doodles. Mai pun ada buat entry XDXD:

http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/02/dapat-doodles.html

Miss Nana Farhana said...

terharunya, btw thanks... so sweet..

Cik Nurul said...

bestlah sape yg dapat doodle dr Apit.. comel2 ! ^^

Nurain-naen- said...

Jyeah saya aderrr :D

MaYa MustWany said...

terima kasih..
komited sungguh sampai awal pagi siapkn..hebat..terima kasih

P#eoniX said...

thanx bebanyak sebab sudi bwat doodle tuh walaupon lambat bagik url...thanx...huhhhh!!!!!!

eeiyss said...

syukran... yey! suke sangat... tapi ejaan sudah lintang pukang... hohoh
apepun sangat hepi

CaHaYa KeAdILaN said...

yeah!!dah dapat doodle!!comeyl!!mekaseh abg apit!!

kayrun nadea said...

saya xdapat pun.sedihh. T_T

AiSyA LiEzA said...

terlepas nk join.. >.< ohh.. sedih T.T ada lebih satu x?? >.< *lap air mata.... >.<