Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 February 2012

Kecik Comey..Bila Besar Cantik Menarik Kebaboom..

salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Hm korang tahu kan yang apit memang suak tengok si Neelofa nie. Dia cantik kan? Gojes gitu. Sexy. Hot. Semua yang sewaktu dengannya lah. Gambar atas tu gambar neelofa masa zaman kanak2. Tak jauh beza sangat pown gambar dia kanak2 ngan sekarang nie. Cuma sekarang nie lagi hot la. hahaha. Budak kecik tue skang nie maybe lagi hot dari lofa asanya sekarang nie. Hahaha. Jom layan gambar2 neelofa kat bawah nie lak.


korang rasa2 kan, bila lofa nak bertudung cam gambar kat bawah nie? Oh alangkah cantiknya kalau dia bertudung camnie kan.. Sama2 la kita doakan ye..peace..love u lah neelofa! hahaha.

9 orang comel komen:

arifah said...

fanatik nampak? hehehehe..

Solehah Shamsuddin said...

Amboi,suka dengan Lofa yeye.. Sy pn same.. Jom join GA sy ye.. :)

Hani Suraya said...

err...

Aien Nia said...

aien pown suke tengok muke neelofa nie ..alahai cantik nye lah

Jerr said...

Saya suka lagi Izzara Aisya


:D

syahirah said...

serious,neelofa nmpk cantik time pakai tudung ..

belog189 said...

cntik la rupa dia tyme pkai hijab. gojes!

cweet pinky said...

retis law pakai tudung cantek2 blaka ,
kitew doakan same2 ,
then doakan jugak kitew2 nih jadik insan terpilih sebagai kalangan yang beriman , dan menjadi muslim yang sempurna ^^

MaYa MustWany said...

cantik n sopan sungguh bertudung kan..sejuk mata fizzy..oppss..hahahah

comelnya budak kecik tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...