Last updated!

09 February 2012

Photography Contest! Guna Kamera HP Pown BoLeh Join. Wang Tunai Menanti Korang!

LIHAT SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT
salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
okay hari nie nak ajak ramai2 join Contest nie..hope korang join lah..
Contest nie diberi nama Photography Contest..nampak banner atas tue?
oaky kalau sesiapa nak join, boleh terus klik banner di atas tue okay..
okay syarat2 nya sangat2 senang taw..jom tengok jom!

1. Korang dikehendaki LIKE page SINI dulu taw.
2. Then korang tekan ENTER kat bawah tue..

3. Korang terus Go To App cam bawah nie.

4. Then korang boleh baca step2 dia kan. Korang baca semua step2 tue then terus Submit Photo korang. Mudah kan? Cam kat bawah nie ha.

5. Korang boleh pilih kategory mana yang korang nak. Kalau rasa korang tue profesional, korang masuk lah yang Photographer punya. Kalau setakat guna hp, klik ja Mobile.

6. Korang masukkan nama, IC korang dan Phone Number, dan seterusnya.

Submit dah gambar2 korang tue? xpayah kuar modal pown kan..
mudah saja..mana lah tahu ada rezeki, boleh menang tunai kan..
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada sapa yg tahu..
hmm itu ja nak share ngan korang hari nie..jumpa g..
babai korang..assalamualaikum..

3 orang comel komen:

Spudin said...

da try my best tp gambar tak appove lagi ..huhu ...sabar je la kot ...huhu ...follow sini

Citra NaniZam said...

assalamualaikum apit..
wah boleh try ni.. wish kak luck!!

Aida Omar said...

apit, fiza dengan cha layak masuk nie..hehe