Baca Entry Latest Nie Jugak!

29 February 2012

Gambar Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani Bertemakan French Vintage

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Kali nie nak share ngan korang gambar2 perkahwinan pasangan sejoli nie iaitu Yusri an juga Lisa Surihani. Wedding of The Year nie bertemakan French Vintage gitu. Sebelum nie apit dah share ngan korang gambar-gambar candid pernikahan Yusry dan Lisa Surihani kan kat SINI? Kali nie kita layan lak gambar perkahwinan mereka yang ala2 French Vintage nie. Jom! Korang nak saksikan Jessie J secara Live di SINI


p/s : seperti biasa, ex girlfriend aku sentiasa cantik. :-p

9 orang comel komen:

Putry said...

hahaha ni ex gf apit ea :P

poohrist said...

comel gile..
so sweet

MiSz fiFiEyQa said...

sy suke benda putih yg macam pelepah tu..entah cmne nak sebut ek..haha..macam ala ala fairytale.. XD

jasmine said...

elele....

ciksukaberangan said...

ele.. ex GF.. haha..

Feenas Sya said...

apit nee macam pasrah pulak ..
;)

Aliff Haikal said...

oh sweetnya =.=

FatihahRadzi said...

pengakuan ex-girlfriend tu x boleh tahan .. :D

Aida Omar said...

memang cantik ex apit nie kan.. tapi kan dia nampak lebih cantik tanpa mekap..serius.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...