08 February 2012

Freebies Doodle Freehair ComeL Merajuk

salam blogger..salam sejahtera kat korang..
okay hari nie nak kasi freebies kat korang lak..nak?
comel tak doodle atas tue? tapi kenapa mcm bersedih lak?
hmm entah la..tue design dari miehandaze..bukan apit..
apit just drawing balik untuk korang..hope suka lah..
kalau nak lagi best, semua dijemput ke Celestial Heart
jemput amik doodle ye korang..peace..

ha suka tak? suka tak? hihi..kalau suka bagus lah..
kalau tak suka, macam biasa lah kan, tengok freebies len..
freebies len semua ada di PAGE FREEBIES..belambak2..
okay korang..tue jer kot nak kasi hadiah kat korang..
jumpa lagi eyh...babai korang..assalamualaikum..

19 orang comel komen:

Anonymous said...

Thanks Apit.. kak citra amik pink kaler awek merajuk

Ckin Kembaq said...

comel2..hehe kalu tak keberatan dan ada kelapangan masa,buatlah doodle yg tudunglabuh...hehe

p/s : just suggestion from me.. ^_^ sebab setakat ni jarang ngat jumpa... ^_^

Cipina said...

aloo..comelnyaaaaa. ambik satu!

miSs aMaL said...

suka suka suka.sebab doodle yg awk buat slalu comel!:)

Suraya Aris said...

olooooooooo tomey tomey :DD

MellProps said...

alololo..majuk pun comel

Unknown said...

comeynye macam aida kan apit kan? kui3..

FF said...

comel ye majok ehh..hehe

Maliha ♥ said...

alololo majuk majuk ! E comel !

fyka shafie said...

saya suka. saya amik satu ye.
abg fiz nnt buatkan doodle org tnga marah plak ley?
kalau tak ley takpe. hehe
thanx ;))

dalila said...

comel semuanya

Azila Latiff said...

Comelnye doodle nie ^_^
ambik semua ye... hehee~

3no gr33ny said...

terima kasih sgt sbb tak lokek berkongsi =)

Nurul Aisyah said...

mmg comel... > . <
suke!!

Unknown said...

nurul amek 1 taw? opkos la wana pink! ;)

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z ambik yg warna pink ea :)

Nurfara Hani said...

nak ambil satu boleh? comel la..thanks:)

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

farrah ambik satu yerr nak buat banner..thanks for sharing

sabrinashekhahmad said...

ina amik ye ^^