Baca Entry Latest Nie Jugak!

08 February 2012

Freebies Doodle Freehair ComeL Merajuk

salam blogger..salam sejahtera kat korang..
okay hari nie nak kasi freebies kat korang lak..nak?
comel tak doodle atas tue? tapi kenapa mcm bersedih lak?
hmm entah la..tue design dari miehandaze..bukan apit..
apit just drawing balik untuk korang..hope suka lah..
kalau nak lagi best, semua dijemput ke Celestial Heart
jemput amik doodle ye korang..peace..

ha suka tak? suka tak? hihi..kalau suka bagus lah..
kalau tak suka, macam biasa lah kan, tengok freebies len..
freebies len semua ada di PAGE FREEBIES..belambak2..
okay korang..tue jer kot nak kasi hadiah kat korang..
jumpa lagi eyh...babai korang..assalamualaikum..

19 orang comel komen:

Citra NaniZam said...

Thanks Apit.. kak citra amik pink kaler awek merajuk

Ckin Kembaq said...

comel2..hehe kalu tak keberatan dan ada kelapangan masa,buatlah doodle yg tudunglabuh...hehe

p/s : just suggestion from me.. ^_^ sebab setakat ni jarang ngat jumpa... ^_^

fina fento said...

aloo..comelnyaaaaa. ambik satu!

Max SayAm said...

suka suka suka.sebab doodle yg awk buat slalu comel!:)

Suraya Aris said...

olooooooooo tomey tomey :DD

Cik Cempaka said...

alololo..majuk pun comel

Aida Omar said...

comeynye macam aida kan apit kan? kui3..

Cik Farz said...

comel ye majok ehh..hehe

Maliha ♥ said...

alololo majuk majuk ! E comel !

fyka shafie said...

saya suka. saya amik satu ye.
abg fiz nnt buatkan doodle org tnga marah plak ley?
kalau tak ley takpe. hehe
thanx ;))

dela said...

comel semuanya

Azila Latiff said...

Comelnye doodle nie ^_^
ambik semua ye... hehee~

3no gr33ny said...

terima kasih sgt sbb tak lokek berkongsi =)

Nurul Aisyah said...

mmg comel... > . <
suke!!

Cik Nurul said...

nurul amek 1 taw? opkos la wana pink! ;)

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z ambik yg warna pink ea :)

Nurfara Hani said...

nak ambil satu boleh? comel la..thanks:)

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

farrah ambik satu yerr nak buat banner..thanks for sharing

Sabrina SA said...

ina amik ye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...