Last updated!

25 February 2012

Share Iklan Says di SmartPhone

salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Korang mesti ramai yang join says nie kan? Memang masyuk kan? Kalau tak masyuk banyak pown, sikit pown jadik lah kan.. Terasa terubat la sikit nak on9 facebook tue..hihi.. Korang join says nie, bukan untuk menjadikan anda jutawan! Tidak sama sekali okay. Ia hanyalah nak membantu menambahkan duit poket korang ja. Kalau sesiapa yang join semata2 berangan nak jadik jutawan, tak payah la.. Angan-angan mat jenin. Tapi untuk dapat earning mcm apit tak mustahil.

Daftar dengan facebook SINI
Untuk makluman korang kan, says.my boleh log in dengan gunakan smartphone korang tue. Alah ramai yang pakai smartphone kan sekarang nie. Ia lebih memudahkan korang untuk share2 iklan says nie walau kat mana pown yang korang berada. Ha kan lebih senang camtue. Kat bawah nie ada video dari says dengan menggunakan smartphone. Jom kita tengok.




Korang boleh share iklan2 says nie di facebook ataupown twitter. Simple and easy kan. So jom kita join beramai-ramai kat SINI.

1 orang comel komen:

Cik FaRiZaM said...

pergh byk income fiz yer..tahniah.....blogger hebat !