Last updated!

04 February 2012

Freebies MusLim Berdoa Sempena MauLidur RasuL 1433 . 2012

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..Esok 5hb Februari 2012 bersamaan 12 Rabiuawal 1433 Hijrah seluruh umat Islam akan menyambut Maulidur Rasul SAW yang pada tahun ini telah jatuh pada hari ahad iaitu besok. Sempena Hari Maulidur Rasul, apit dah siapkan freebies cartoon muslim sedang berdoa untuk anda semua. Semoga kita semua menghayati perjalanan hidup dan perjuangan Rasulullah SAW sehingga lahir hingga wafatnya Baginda.
FREEBIES MUSLIMAH BERDOA DI SINI
 
 
 
 
Jikalau nak amik gambar-gambar di atas, korang boleh klik mana-mana gambar yang korang nak, secara automatik, ia akan membesar.

12 orang comel komen:

3no gr33ny said...

terima kasih..
doa yang sungguh menyayat hati =)

keri ikhwan said...

ambek sket !! :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Perkongsian yang terbaik ;)

Darwish said...

ambik kaler pink !

nur farahin binti sulaiman said...

yg perempuan xda ke apit?? hihihi.. btw, chumel la..

Cik Anis said...

macam mana nak elakkan post yang sama jd 2.... ce tgk blog saye.. ada 2 post yg sama. sy dh try care lyssa faizureen tp x leh gak. die kua ayat ni

Your template could not be parsed as it is not well-formed. Please make sure that all XML elements are closed properly.
XML error message: The element type "b:section" must be terminated by the matching end-tag "".


tlg eh...

gdsbnga said...

omomomo comellllnyeeeee :) hoho

FahmiMahat said...

cik anis, rasanya, awak kena closekan je tag b:section untuk mende yang awak add dari lyssaseccret tu

bagus entry stail infographic mcm ni hafizi.. +

keep up the good work ya!

amier_fekhry said...

cantik giler.... mmg kreatiflah... blh buat kls ni mesti rmai yg nk masuk...

BiQa HatmiN said...

seduttttt:) nice freebies apit

RAPI PTSS said...

gmbar ni dari sini rupanya..comel..dah amik tapi tak tau punca kat mana.. ^_^

Noor Muhammad Fikri said...

aku ga ngerti toh ngomng apa?