Baca Entry Latest Nie Jugak!

07 February 2012

Korang! Korang! Nie La Belog Adik Aku

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
hari nie mcm nak promote belog someone lah..
budak nie duk bebel tiap2 hari suh promote belog dia..
okay okay..budak nie ialah adik aku sendiri..hahaha
nak tengok adik aku tak? nie ha bawah nie..peace..

** errr...aku curik kat facebook hang **

ha tue lah adik aku kalau hampa-hampa nak taw..hahaha..
laptop dia la yang aku selalu sebat kalo aku nak buat keja..
laptop sendiri ada, cuma tak cukup utk buat kerja lain..hihi..
eyh belum bagitaw lagi kan belog dia yang mana? 
http://cokelatandstobery.blogspot.com/
kalau rajin tue, korang pergi lah tegur2 dia..x sombong kot..
apit sombong tak? kalau tak, dia pown maybe tak jugak..kih3..
nie adik aku yang last sekali..baru jer abes SPM tahun lepas..
nie tengah tunggu result SPM jer lah..skang duk umah jadi Puteri..
kalau nak pergi mana2, aku nie ha yang jadik driver..oh bosan..
tapi nak buat camna..seb bek la aku nie baik hati..tudia, puji diri sendiri
hmm tue ja kot nak promote..kalau nak taw lebih2, p tanya sendirik..
okay korang..nak sambung melukis..babai korang..assalamualaikum.

15 orang comel komen:

fyna said...

waaa...
lawanye adek die...

amirahanani said...

adek dya lawa ,cun ooooo..

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

comel adik apit^^ wewittt

Anith Hanisah said...

bestnye dpt abg mcm apit baik hati..huihui

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

cun adik hang.. :)

AMEERA rose said...

untunglah ade adik comel kemain :) eyh, hai adikk, kite sebaya lahh :)

iZZAh HaFizAh said...

izz ad tag awk kat sini http://izz9994.blogspot.com/2012/02/tagheee.html#more ..join yerr

MaYa MustWany said...

hahaha mesti adik dok happy fizzy dah kasi promote terbaik untuk blognya.hihihi

nur said...

wah2.. cntik adik.. umur sama la.. memang jadi puteri la..

Afiqah Nabilah said...

cantik mcm abg dia. XD

hehe,mmg cantik pun.

jom komen sini >> http://thecreativecraft.blogspot.com/2012/02/i-need-your-cooperation.html

don't be a silent reader. ;)

si comel SHA said...

comelnye adik :)

si comel SHA said...

comelnye adik :)

Citra NaniZam said...

boleh berkenalan ni

Nisa Greennnpanda said...

wah~...
adik apit ade blog eh..
comel je die, hihi~.. ^_^

Nurul Ain Atikah said...

cun2 hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...