Baca Entry Latest Nie Jugak!

10 February 2012

Korang Nak Vector Free Dari Apit? Jom Join Segmen : Adore Your Arts

salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
okay nak kasi korang gempak2 sikit lah hari nie..
korang nak vector free dari apit tak? xmau dari apit?
takpa, ada 3 orang lagi sponsor untuk vector kan gambar anda..
camna nak join segmen nie? okay senang jer..boleh tengok SINI
segmen nie dah Final pown..yang dah lepas dah 3 part dah..
so kalau korang rasa nak vector free, boleh la join..
SEGMEN : ADORE YOUR ARTS FINAL!
korang leh klik banner atas tue okay!
idea segmen dicetuskan oleh? teka teka teka?
http://www.azhafizah.com/
kat bawah nie contoh vector yang apit buat..peace..
Korang nak? sila join SEGMEN NIE..nanti leh dapat free..
SELAMAT MENCUBA! WAJIB JOIN!

4 orang comel komen:

Spudin said...

wah3,,kelas gitu :D

cart kartika said...

wah mcm mnarik apit.. ^^

jemput komen entry ika

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/benda-free-dalam-hidup.html

Azhafizah[フィザ] said...

terima kasih apit turut serta dalam segmen ni dan thanks for promote ^__^

Citra NaniZam said...

kak citra dah joint.. harap ada rezki nak dapat vektor dari apit.. wish kak luck ya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...