Last updated!

09 February 2012

Blin.gd Memang Bayar Payment Korang. Apit Dah Terima Payment Blin.gd.

salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
sebelum tue, tolong sedekahkan al-fatihah utk Tok Chik apit..
Tok Chik meninggal hari nie..moga rohnya dicucuri rahmat..amin

okay hari nie nak gtaw korang pasal status payment blin.gd yang apit cashout bulan November 2011 dulu..lama dah kan? kalau nak ikutkan, dah 3bulan lebih kan..tap betul lah pengiraan yang sepatutnya..kalau korang nak tahu camna proses pengiraan paymnet blin.gd korang akan dibayar, korang boleh tengok SINI okay..entry tue apit dah buat sebelum dapat payment nie..okay semalam apit dah terima email dari pihak blin.gd yag diorang dah pown bank in ke akaun apit..memang hepy gila lah..yang best, ambank lak nak kasi iPhone..perghh..gila best wey..


Mula-mula bukak email dari blin.gd nie memang rasa cam..wah! betul ke nieh..try bukak tengok..wahh memnag betul lah diorang dah transfer payment apit tue..suka gila kot. Lama kot tunggu. Tiap-tiap hari bukak email tunggu email dri pihak Blin.gd nie..tapi akhrinya..alhamdulillah..syukur..terima kasih jugak kat korang sebab selalu klik2 iklan apit di facebook..thanks banyak-banyak kat korang taw..tanpa korang, siapalah aku..hihi..so lepas nie nak tunggu payment bulan Disember 2011 plak sampai..


sebelum nie memang ramai blogger yang mula berkecimpung ngan blin.gd nie tanya kat apit "Betul ke diorang nie akan bayar kat kita? " "Macam tipu jer. kenapa senang sangat" ha nie jawapan nya..kan dah gtaw..korang x mencuba, tak tahu lah..so ramai-ramai join okay kat SINI. Kepada blogger2 yang tunggu entry nie especially kepada Shida, nie ha jawapan nya..so promote jangan tak promote. :-)

4 orang comel komen:

PUTRI LAGU said...

blin ni kurang iklan.. iklan yang same je.. klik dah habis koata dah..

MaYa MustWany said...

allhamdullilah..nuff je mcm mkin xbest je :(

Muttallif said...

Asal betul dengan caranya, memang kita akan peroleh rezeki yang setimpal. :)

hazanis said...

bila nk cash out xdpt.humm penipu agaknya.:(