Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 February 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool


Assalamualaikum w.b.t

Waaaaaaaa!!! Big Giveway kali nie. Memandangkan ada orang nak sponsor hadiah, aku dengan pantasnya menganjurkan Big Giveaway nie. Sponsor yang paling besar adalah Cikgu Fizi. Terima kasih cikgu. Dan tak lupa juga kat blogger DuniaShida, EmasPutih dan Aiman sebab sudi nak sponsor hadiah-hadiah yang akan dimenangi oleh para peserta nie. Sebenarnya GA nie dicetuskan oleh Cikgu Fizi kerana sempena hari kelahirannya lagi 2 minggu mulai hari ni. So tanpa melengahkan waktu, jom kita tengok apa syarat2nya. :-)

Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com 
c. Emasputih.com
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi  
b. Fizgraphic  
c. Duniashida  
d. EmasPutih  

6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing
pemilihan pemenang lebih kepada peserta yang tidak meninggalkan syarat-syarat *wajib

Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)


Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger


Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang


Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan)

cepat jangan terlambat!! Good Luck kepada semua peserta * senarai peserta akan di update dari masa kesemasa. Terima kasih.


227 orang comel komen:

«Oldest   ‹Older   201 – 227 of 227   Newer›   Newest»
Daydeng Ayyad said...

Daydeng joined !! ^^

http://daydengayyad.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

jamil hashim said...

salam join >>> follow me <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html

yang baik Ishak said...

okeh... lengkap sudah... :P

http://yangbaik.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Nurul Aini said...

Salam, saya join. ^___^
http://www.ainizakaria.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Nina Maslizza said...

http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/01/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Bontok Horrey said...

http://bontokje.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

aqilah shah said...

joined :)

http://sharifahaqilahh.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Bahrain Ramlan said...

wah macam best je..

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

ira join:

http://iera-emilly.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

wan niahix said...

Join...

http://niahix01.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Asiah Aisa said...

http://le-carnetderose.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html


Join pada saat akhir , harap boleh menang , hehehe :D

Cik Zara said...

http://blueyarns.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

apit, saya join..

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Muhammad Faris said...

http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Harith Iskandar said...

http://harithiskandar.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

SeSUciEmBunPaGi said...


Miss Shippy join :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
FB ID : Shippy Tanjung Perak

Ummi Shaheira said...

http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Assalamualaikum Done buat semua ! kalau ada rezeki tak kemana , kalau tak ada hanya mampu redha . join . :)

Ummi Shaheira said...

http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Assalamualaikum Done buat semua ! kalau ada rezeki tak kemana , kalau tak ada hanya mampu redha . join . :)

Ummi Shaheira said...

http://shaheiraismail.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Assalamualaikum Done buat semua ! kalau ada rezeki tak kemana , kalau tak ada hanya mampu redha . join . :)

SyazwanaMohamad said...

cik wana join :)

http://syazrim.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

SeSUciEmBunPaGi said...

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

SeSUciEmBunPaGi said...

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

C.T.K said...

join..support korang :)

http://celiktapikabur.blogspot.com/2013/02/26th-feb-2013-big-giveaway-by-cikgu.html

sayidah napisah said...

http://memburucintamu.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Normi Nieza said...

http://norminieza.blogspot.com/2013/02/syarat-syarat-ga-ini-1.html

done join
blog:normi nieza
fb:puteri impian shop

Normi Nieza said...

dahh thu ke blom keputusan dia?huhu

«Oldest ‹Older   201 – 227 of 227   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...