Last updated!

03 April 2012

Tempahan Doodle Majlis Pertunangan Lagi!

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Okay apit dapat tempahan lagi dari Yana untuk buatkan doodle untuk majlis pertunangan beliau pada bulan Mei kot kalau tak silap. Betul kan Yana? So dia nak doodle nie secepat yang mungkin. Tapi nak buat rambut spike tak jadi mula tue, terus buat rambut camnie. Tapi korang tengok kat SINI dulu taw. Okay lah kan dari xdak rambut terus. Hahaha. Ala sebelum nie pown apit dah buatkan doodle pertunagan macam nie gak tapi berlainan pada doodle lelaki. Kalau terlepas entry tue, korang tengok balik kat Tempahan Doodle Pertunangan 1 dan Tempahan Doodle Perkahwinan.


Katanya doodle nie untuk dibuat tagging kot masa Majlis Pertunangan beliau nanti. Mesti cantik. Aduhai. Jelez la plak tengok orang yang bertunang and nak kawen nie. Hahahaha. Bila lah giliran apit lak. Tue dia..mai dah gatai satu badan. Meh tengok kat SINI lak. Hahahha. Gurau ja taw. So itulah hasilnya, macam kat atas tue. Nasib baik Yana suka kan. Hihihi. Yana jugak nak nama beliau dan tunangnya diletakkan kat doodle tue. So itulah hasilnya. Apit agak lemah bab2 font nie. Tpi nasib baiklah azhafizah ada membantu. Thanks fiza. Peace. Okay lah korang. Itu saja. Daa. Salam.

10 orang comel komen:

shadhira said...

pink...cantik.. :)

NAL said...

Brilliant...btw thanks utk Doodle..

Syarafi[skyforce331] said...

wow :O stail bak ang!! :),,cool

Haruno Hana 하나 said...

comel :D suka doodle Abang Apit wat XD

❖ Syaa ❖ said...

comel nyee doodle nie ! Pinky ... *melting*

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Wahaaaaa....comel sesangat (^^,)
Thanks Apit..nanti order lagi~

gdsbnga said...

nanti kite kawin nak mintak apit buatkan doodle jugak lah . hehehehe . tapi lame lagi lahh . er .

Najwa Ghazali said...

style la rmbut lelaki tuu. ^^

Iaruz said...

cantiknye..simple yet creative..and cute...

zalikha ramli said...

cantik, ohsemmm, best la apit wat doodle, nak buat tapi xpandai nak lukis orang.. maklumla xberseni..