Last updated!

04 April 2012

Ya Memang Hobi Aku Melukis

Gambar nie apit dapat idea dari google. Konon2 apit nak pakai topeng Anonymous. Hihihi. Trademark blog nie kan. Okay tak? Rasa macam nak buat header jer kartoon nie. Okay tak? Tapi skang dah rambut pendek lak. Huhuhu.


Doodle nie maybe apit akan buat segmen untuk korang. Comel tak? Gambar dikreditkan pada nayzak.devianart. Comel Kartoon nie. Macam nak ngorat lak kan. Hihihi.

Ololo so sweet kartoon nie. Dah lama lukis tapi belum lagi buat freebies. Tengok lah bila free, apit dah siap warna, apit buat freebies kasi kat korang k. Peace.


Nie lak kartoon ala2 macam sedang berdoa. Belu lagi terpikir nak buat mimik muka camna. Apa cadangan korang? Nak buat muka serius berdoa ke, menangis ke, gembira ke or apa? Hihi.


Nie lak kononnya bawak sepanduk Anonymous. Hahaha. Kasut NIKE tue. haa jangan buat men. Tapi nie pown taktaw nak buat mimik muka camna. Nanti lah pikirkan. Hihihi.

35 orang comel komen:

CINTA UNTUK KITA said...

yg girl tu wat memek muka pasrah

then yg boy tu wat memek muka gatal

hehe ;p skdr bg pndpt.. huhu!

Ahmad Haziq Azlan said...

memang transparent ek?
macam mana buat terus kat transparent

Tentang Kita said...

terbaik....

♥qieeun♥ said...

cantek nyerr! nak lagi..

Syarafi[skyforce331] said...

org pandai melukiss...bestnyee..
<< fi noob lagi..huhu

Cik Kay Jue said...

jelez nyer tgk! nak2.. hhu..

Puteri Diyana said...

jeleslaahh ngn abg apit nie.
tere sgt lukisnyee..~Huhu
btw..sume doodle abg apit cute gilak! :DDD

:: Ika :: said...

Bestnye tgOk cantek & cOol je ^^

eyka said...

hye apit ,, just nk bg pendapat ... doodle yg pegang sepanduk tu sesuai untuk buat header ,, buat mimik muka ganas sikit ... baru lah tol2 anonymous .... :D

Ieyda Yaya said...

best lah apit pandai melukis tak macam saye ni ... tangan kayu jati hehe

ary_lee said...

rajinnya~~
apit ni keja apa ek?
banyak betul masa..

nurmujahidah said...

wat doodle bertahi lalat, haha,,

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

untung la org pndai melukis kn..sume cantik2 belake =)

corat coret sendiri said...

kreatif nyer..x reti la nak lukis katun2 mcm ni..reti yg simple je tu pn masih belajar lukis huhu

HAJAR said...

Waa..lawa3..:)

deno said...

deno suka jugak melukis tp tak pandai guna photoshop... kena belajar dari apit:)

mai said...

err, buat muka perempuan tu, menangis kegembiraan boleh tak?rasanya cantik kalau buat macam tu.^^

mai said...

err, buat muka perempuan tu, menangis kegembiraan boleh tak?rasanya cantik kalau buat macam tu.^^

mai said...

err, buat muka perempuan tu, menangis kegembiraan boleh tak?rasanya cantik kalau buat macam tu.^^

Cik Purple Pinkypuff said...

comel jer sume.. hihi.. :D

syahirah said...

lawanya :)semuanya smart

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

lawaaaaaa !! :D
teringin nak buat doodle jugak tapi asyk jd gmba doodle pelik je , tk rupe doodle pun =='

Azhafizah[フィザ] said...

memang apit rajin dan ada bakat melukis..teruskan usaha ye..semua comel comel..sangat!

Qienah said...

bgusnya suka melukis..:)

zeyeyey said...

Okay zeyy dengki dengan doodle abg apit --'

Lyssa Faizureen said...

Yang perempuan berdoa tu , buat muka Lyssa Faizureen lah tepek masuk dalam tuu . Macam doluuu-doluuu tuu . hehe .

MaYa MustWany said...

smua kratif

yang berdoa tuh wat muka srious dlm sedih..dlm keinsafan...

Ardini Izzati said...

jeles sebab ada bakat seni. Huarggh! Nak jugak! :)

niedaida said...

comel semua :)

Nurul Aisyah said...

wah!! samalah..saya pun suke melukis gak..cantik semuanya....cute2...aaaa...buat dia jd freebies jelah..heheh takut kalau segmen nnt saya x sempat lak...hahah

:D

truskan melukis!!!

muka yg pegang sepanduk tu...ce buat muka senyum sinis..hahha..apa kaitan dgn bawa sepanduk an? hahah

Juhainie said...

Ya Allah.
comel! pandainya melukis.

IEQA HALIM said...

Yang atas sekali tu buat header abg apit lawa laa :D
ieqa pandai lukis atas kertas je , mendoodle tak reti pulak :'(

ciksukaberangan said...

bestnye pandai buat doodle >,<

Nurul Aisyah said...

yg ni bila nak buat??
cantiklah...cute!!! :3

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, abg apit. hee. boleh tak buat freebies doodle yang ni --> http://1.bp.blogspot.com/-5O3USboeB-M/T3tMSeYjN6I/AAAAAAAAHPE/7Rw1vOZij2A/s1600/1.png ?