Last updated!

30 April 2012

Freebies Doodle Office Boy | Selamat Hari Pekerja 2012

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua. Besok Hari Pekerja kan? Ataupown Hari Buruh. Betul lah 1 Mei. Hihihihi. Haa time nie la para pekerja nak berehat pown. Alaaa..time kerja pown ada yang mengulat (macam aku). Standard lah tue. Kih3. So untuk mengenang jasa2 para pekerja nie, apit buatkan doodle khas okay. Hihihi. Bab2 keja nie, lebih sinonim ngan laki, so doodle nie untuk lelaki, suami, abang, dan lain2. hihi.


So sempena cuti Hari Buruh nie, bawak la family tue kuar jalan2 makan angin ke..tenangkan kepala otak yang tengah serabut kena maki ngan boss ke kan. Hahaha. Tapi kalau dapat boss yang baik, okay la. Kalau dapat boss yang haprak n kedekut, memang x cukup sehari ja cuti. hihihi. Salam.

25 orang comel komen:

ary_lee said...

mata dia membuatkan dia nampak JAMBU^^

Miss Purple said...

comel!!

|shuhadaothman|TM said...

alaala, comel je. gegurl xde ke apit? hikhik :)

lyana kamal said...

kacak laa ;))

NAL said...

tersangatlah OHSEM!!

Akulah.com said...

selamat hari pekerja.... yey

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

SY AMIK YANG KUNING OKE! SELAMAT HARI PEKERJA :)

Nurul Aisyah said...

haha...hebat2 tp yg perempuan xde ker?

HAJAR said...

Smart..:)

SYIRA RAHIM said...

alalalalala, comelnya mataaaa.

Little Ah Moi tembam said...

gegirl tak ade .?
kite pun pekerje jugak ..
:))

che dai said...

ambik satu.. tq.

Yayah Nasake said...

saya ambil semua...

hahaha....thank you :)

Yumida said...

kiut! nak...

che'ah tomeii said...

chumel sgt3....!^____^

CiK FizA said...

comel ! lelaki je? perempuan? perempuan pon keja gak laa. hohoho :DD

Btw, selamat ari pekerja buat pekerja di seluruh dunia :)

sHaR!Na eLyaNa said...

comey..versi pempuan xda? hee demand pla kan..slamat hari buruh apit oppa :D

niedaida said...

ecem cartoon ni...nieda amik satu ye.

Nurain Nadhirah said...

kita ambik doodle pink tu ye...
doodle perempuan xde ke??

chocolatevanilla said...

ehem,nk amik stu tau.tq :)

idadavicious said...

ambik satu taw! tq :)

etuza said...

saya copy yang hijau ya. Tq banyak2.

etuza said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
visit me n tq so much

Anonymous said...

abik stu tq

Solehah Shamsuddin said...

alahai Apit,nape doodle ni comey sgt.xd doodle girl lak.ermmm