Last updated!

06 April 2012

Freebies Doodle Maskot Boy Comel

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang.
Hari nie nak kasi freebies kat korang. Pernah nampak kan doodle nie.
Alaa kan sebelum nie dah buat segmen Part 1 ngan Part 2.
Tahniah pada yang dapat doodle tue okay. Pada yang xdapat, nak amik.
Tapi ada watermark sikit lah Peace. Jemput2 amik.
Jom Browse dengan Galaxy Tab 7.7 - TEKAN

Hope korang suka dengan doodle nie. Tapi doodle anon atas tue jgn amik.
Itu doodle khas blog nie taw. Hahahaha. 
Okay setakat nie saja update freebies untuk hari nie.
Next time buat doodle lain lak okay. Salam semua.
Nak lelong Ipad 2 nie. Nak tak? ---> http://blin.gd/4dw1
 

15 orang comel komen:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

comelnya.....GK amik satu yer ;)

hawiz said...

comel giler!

loVe puRpLe said...

Comei2 nanti nak ambik ek (^-^)

daya jamal said...

yeahh2 ! freebies ! hehe . amek tau ? :)

Ally Idris said...

wahhh! comel nyer!!! saya suka yang warna coklat tu.. hihi.. saya amik ye!

Yayah Nasake said...

ANDA DIJEMPUT KE :

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/sukacita-saya-tuliskan-dan-dukacita.html

myraRaraa said...

waawww..comelnya..nak satu bley? hehe
tq :D

Hanis Afiqah said...

comel :) jeles aih

MaYa MustWany said...

grrr comel2

м¡sђ. oŁξи said...

olen amik satu :)

EiRa sHa'mIerA said...

ambik nie ek..

shasya azman said...

comel2 belaka doodle abg fizi nihh .. suka sangat :D

Nur Amalina Maisarah said...

comel sangat-2..kreatif :D nak pinjam beberape doodlez erh :) thanks

kechikkechikpuntakpe said...

alynn mintak izin amik satu eh.comel :)pandai nye bwat :)

Budak Kaca Mata said...

assalam.. nak mintak izin ambik yang warna kelabu tu.. :D