Last updated!

07 April 2012

Jawatan Kosong 2012 di Jobs Central | Jom Isi!

Salam blogger dan salam sejahtera. Sapa pengangur kat sini?
Aku la! hahahaha. Aku freelance. Xdak keja tetap. Cis!
Okay apa kata ramai2 kita isi borang kerja kat JobsCentral nie.
Untung2 kita dapat keja ka kan. Korang klik SINI untuk isi borang.
Macam2 Kategoryi kerja ada. Korang just pilih ja korang dari kategori camna.
Kalau macam apit, apit study electrical/electronis computer. Korang?
Kat bawah nie interface borang kerja tue okay.

Keterangan lanjut sila --> TEKAN SINI
Dah siap isi semua, korang just submit dan tunggu call jer lah.
Apit dah isi. Nak dapatkan kerja yang lagi baik. Kan3.
Semoga succes untuk semua okay. Itu saja. Salam.

5 orang comel komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

3 tahun lagi baru nak keje............huhuhuhu..........abeskan belajar dulu.........

shera said...

good luck ye abg apit !

farhan said...

tq..nak try isi..keje tak dpt lagi ni.

Nurul Aisyah said...

hihi..saya muda lagi..bru 15 tahun :P

Anonymous said...

air jordan pas cher
c v qm p

http://airjodannchaussresmagainn.webnode.fr/