Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 April 2012

Doodle Secomel dan Sesedap Kek. Nyum Nyum

Salam blogger dan salam sejahtera kat semua ye. Alamak, semalam tak update la belog nie. Semalam takder mood. Taktaw pasaipa. Malas jer semalam. Huhu. Lagipown banyak benda yang nak design kat depan lappy nie ha. Ingat nak cari pembantu lah. Sapa sudi jadi pembantu apit cepat angkat tangan. Gaji permulaan RM2,300 sebulan. Kalau nak up, boleh dirunding (merapu dah aku nie) 

Tapi entry nie nak ceta pasal gambar kat atas tue. Taktaw nak panggil apa untuk gambar nie. Logo boleh. Watermark pown boleh nie. Ada la akak comel cun melecun nie mintak apit designkan untuk dia doodle yang pegang kek. Kenapa kek, ek eleh..mesti lah akak nie buat bisnes kek. Apit tengok kek, menarik gila kot. Korang cer tengok kek-kek akak nie kat bawah nie. Apit curik kat facebook akak tue. Peace. Nie antaranya lah. Ada banyak kek. Nie yang apit pilih random lah.


So semalam dah bincang2 ngan akak nie pasal kek. Apit nak order gak. Kih3. Kalau korang nak tengok jenis2 kek lagi, korang terus add facebook akak nie kat --> SINI. Harga memang tak mahal. Serius. Kek lawa2, harga berpatutan. Baca komen2 customer, semua feedback yang positif. Maknanya SEDAP lah wey. So tunggu apa lagi. Cer korang hadiahkan kat mak, abah, kakak atau buah hati korang kek. Kasi suprise kat dorang. Dapat pahala menggembirakan hati mak ayah. Peace. 

p/s : hope akak dila suka dengan design apit :-)

15 orang comel komen:

Lady said...

ololo..tomeynye.. ~

Cik Dessert said...

comelnya..
abg apit.. nak doodle mcm ni jugak..

Haruno Hana 하나 said...

comey nya :D siap ada kek lg tu.. waaa XD

Sakura Aihana said...

sedapnya cake...

Nurul Aisyah said...

kek coklat no 30 tu nmpak sedap..

wah...nnt apit dah rasa bgtau sy tau.. :)

AkmaDanira said...

comel kek yang dalam pinggan tu hahahahaha
rasa nak makan :p

Aira Amir said...

Yum-yum..
kempunan nak makan kek!

Anisa Liyana said...

doodle nye comel :) ader kek lagi.. sedap-3 ^^

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

wahh ,coklat stwbry , shodap nyoo ~ nyum nym ~

e-lyana said...

comel sangat!!! :)

e-lyana said...

comel sangat!!! :)

NAL said...

cute gila..

Cara Pesan Trica Jus said...

manis sekali....sukses yah

Ziera Ieyah said...

comel..cm syg je nk mkn tu hehehe

shasya azman said...

comel doodle tuh n kek tuh nampak mc sedap je :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...