Last updated!

29 April 2012

Tutorial Blog - Cara Cashout Blin.Gd

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang. Entri nie nak ajar korang camna nak cashout blin.gd. Before nie apit dah buat entri pasal blin.gd nie. Yang mana terlepas baca tue, korang leh tengok entri lepas k! So bulan nie nak cashout lagi buat kali yang ke-3. Sebenarnya apit dah 2 kali cashout dari blin. Dan kedua-dua payment tue dah pown dapat. Korang tengok 'Paid' kat bawah nie. 


Haa tue payment yang blin.gd dah bayar kat apit. Kalau korang nak join gak pown boleh, korang masuk ---> http://blin.gd/ then juz log in with facebook or twitter saja. ----> http://bit.ly/ItKFN9 Mudah! Pastue share iklan dalam tue. Dah cukup RM100, baru korang cashout duit dalam tue ke dalam akaun bank korang. Caranya :

1. Korang kena isikan bahagian Profile dengan lengkap.

2. Dah siap isi semua bahagian Profile, korang masuk bahagian Earning dan tekan Cashout laju2.
3. Lepas tue akan keluar cam kat bawah nie.

4. Korang klik here yang underline tue cepat. Tengok cashout history korang.

Yang pending tue belom dapat. Korang kena tunggu 60hari, baru diorang akan bayar payment korang. Amacam? Dah bersedia ke nak beli apa ngan duit tue? Ipad? Korang mampu la. apit cashout sikit jer pown. Tapi syukur alhamdullillah. So tue jer nak share ngan korang. Daa.

6 orang comel komen:

Muttallif said...

Hendak cubalah...asalkan bukan satu penipuan, mesti cuba :)

cik kiwi's said...

dahh cash out!!!

Princess Of Heart said...

SALAM...APA MAKSUDNYA KALAU KUAR MCM NI?

You need a minimum balance of RM100 to cashout.

Cashouts are processed 60 days from the end of the month of the date of your cashout. For example, if you were to cash out in anytime in January 2012, the payment will be received before the end of March 2012. Please contact info@blin.gd if you have any further enquiries.

Hafizzi Aziz said...

kita dah kumpul RM100, baru leh kuarkan duit tue masukkan dalam akaun bank kita.

Dan proses untuk diorang masukkan dalam akaun bank kita lebih kurang dalam 60hari bermula dari hujung bulan. So apit nsihatkan kalau nak cashout duit, biar akhir bulan mcm 30hb atau 31hb. Gud luck!

atin comot said...

nak try lah terima kasih banyak2.. :)

Mohamad Amzar Beskod said...

memang kena ada bank eh? alaaa, saya tak ada.