Last updated!

29 April 2012

Dapat Email. Blog Aku Bakal Ditutup? Sedihnya..

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua. Ada berita yang sedih lagi menyedihkan. Nampaknya blog biru nie maybe akan ditutup. Lepas nie korang takleh la nak amik doodle ke, nak belajar tutorial photoshop  lagi kat belog biru nie. Huk huk huk. Sebab apa akan ditutup? Tadi dapat email, www.fizgraphic.com ini ditamatkan riwayatnya pada 15 Mei 2012 oleh NetKL Network. Korang meh tengok dulu ---> http://bit.ly/IIvy1r Takkan diorang marah kot apit duk bagi free2 doodle kat korang kan? Huhuhu. 


Hmm haah kan. Korang dah takleh amik doodle kat sini lagi dah. Doodle untuk buat header ke, shout ke, semua dah takdak. Haa bek korang amik semua cepat2 simpan dalam lappy korang. Hihihi. Hmm camna eyh nak buat supaya blog nie takkan ditamatkan riwayatnya. Pening pikir nie. Eh korang mesti ingat apit main-main kan? Haa betul lah wey. Tengok email kat bawah nie. Huk huk huk. Sedihnyerr..


Dah baca email kat atas? Huh selamat. Domain blog yang nak expired. Hihihi. Gurau-gurau jer ngan korang. Apa tue domain? Domain tue yang fizgraphic.com <--domain. So 15 Mei nie tamatlah tempoh domain blog nie. Apit terpaksa bayar kat diorang untuk renew domain. Ada sapa nak derma kat apit tak? Hihihi. Kalau blog nie betul2 takdak, mesti korang suka kan. Huhuhu. Korang tak sayang dengan blog aku kan. Kih3. (perasan dah apit nie) Hmm okay korang. Thanks sebab sudi nak baca. Smile! Daaa.

33 orang comel komen:

Emas Putih said...

hahahahaha.. lol

Haruno Hana 하나 said...

Apit!!!! ingatkan betul2 tadi XDDD

Zaza said...

huh, wat saspen je .

cik ziqa said...

hahah, suspen sangat. :)

Cik Tyra Lee said...

ish3.. apit ni kan....

Maya said...

gila apit ni,
buat saspen jerr

Anonymous said...

hehe...

Miss BaNu said...

hahaha supen jer tadi hehe..

Aqila Arshad said...

wt suspen je..ingtkn btoi td hahaha

Nurul Aisyah said...

ei....org dah sedih tadi tau ingat blog ni nak ditutup :(

nasib baik x :(

Amirah Zulhijjah said...

ingatkan betul2 td..hampeh..hihihi..

ain farahin said...

tipah tertipu
membaca tjuk entry.gempak.hahaha

niedaida said...

baru nak tangkap leleh.:)

3no gr33ny said...

memang ler sedih kalo xdpt doodle comel2 sahabat Apit lg..huhu..buat tanjat boboi je

SiTi NaJwa said...

haha, abg apit ni buat lawak pulak >.<

GeeGee said...

pikir betul sda td, hahahha !!!

MiSz fiFiEyQa said...

aishhh...ingat betul2 tadi...baru nak tacing2 tadi... =,=

izan mama mia said...

huh..buat suspen jer budak apit nih...hihiih

Miss Purple Ungu said...

buat saspen je apit ni taw huhu

Solehah Shamsuddin said...

ish apit ni bg sy suspen je.baru nak menjerit klu blog ni ditutup.haha rupanya kna renew domain.ahakkk

Aien Nia said...

Ingatkan betul2..
Sedih dah sambil baca...

Azhafizah[フィザ] said...

dah agak dah..ni mesti pasal domain..nasib fizanye dah bayar..hehehe

Princess Angel said...

Haha3..tekena gua..O.o

AmirahSyafiqah ♥ said...

aiyoo~ ingatkan betul2 :P

MISS Z BERCELOTEH said...

hahaha...ok apit cepat bayar...hehehe..

^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Cik Kay Jue said...

hish... huhuhu..

CiK FizA said...

hahaha. ishh. apit nie !! org dh nangis btol2 tau. errkk =,='

Cikgu Azim said...

Salam..encik hafiz bayar harga domain tiap tahun berapa harganya?boleh buat entri cara untuk beli domain dri netkl ni?terima kasih ya :)

Sally Yatiey said...

Ingatkan betul2 tadi :D hehe

Liyana yan said...

huish.. ingat betul2 tadi...

MuaR said...

baru nak tangkap lentoq~ =='

Ally Idris said...

hanya mampu berkata Ha Ha Ha..

м¡sђ. oŁξи said...

mampu gelak jer..
hehehehe...tp berkeryt dahi baca td