Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 April 2012

Undian Anda Diperlukan Untuk Vote Blogger Nie! Everyday!

.Assalamualaikum !

Seperti yang semua orang tahu mulai 23 April 2012 - 13 May 2012 ramai bloggers yang promote blog masing-masing untuk meraih undian yang tertinggi dalam setiap kategori yang mereka sertai dalam Digi WWWOW Awards.

Lyssa pun ! Lyssa dalam kategori "Blogger Of The Year" . Kalau korang rasa blog Lyssa layak mendapat title Blogger of the year , diminta korang VOTE blog Lyssa seikhlas hati SETIAP HARI tau . muehehe . :) Senang je cara nak VOTE . Ikut step di bawah ye :) 
First sekali , korang pergi ke link ini ------->>> KLIK !!
1. Dah masuk link tue? Keluar cam bawah nie kan. Tekan VOTE NOW!

2. Pilih nak connect with facebook atau twitter okay!

3.Okay log in with facebook.

4. Tekan lagi sekali VOTE NOW!

5. Then , TEKaN 'OK' ...


Undian Anda Amatlah Diperlukan , SETIAP HARI . Terima kasih sangat-2 ! :)
** Kalau rajin , suruh member-member sekali VOTE . hihi .
Apit support blogger nie sebab dia banyak membantu blogger semua edit2 blog nie.
So korang pown cepat2 lah vote beliau. Setiap hari okay.

3 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

Waaa . Dia ambik entry kita masuk blog dia lah . Malu lahh ai ... apa-apa pun makacehhh yeahhhhhh !!! :):):):)


**Chaiyokkkk !! >_<

Nurul Aisyah said...

Apit tak join ke?

Suehada said...

done vote lyssa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...