Baca Entry Latest Nie Jugak!

18 April 2012

Freebies Doodle Muslimah Kenyit Mata (Mustaches)

Salam blogger dan salam sejahtera. Okay nak update freebies lagi.
Apit banyak tengok pompuan suka letak mustaches kat muka?
Apahal ngan korang nie eyh? Aduhai. macam2 sungguh.
Sebenarnya hal nie dah lapok pown. Saja apit buatkan balik.
So tadi terpikir nak tambah mustaches kat doodle.
Kalau nak doodle takda mustaches, boleh ke SINI terus.

Macam kelakar la plak bila doodle ada mustaches. Kih3.
Mesti tak amai pown yang suka nie kan. Saja suka2 ja nie.
Yang nak amik, silakan. Tak mau amik, boleh amik yang lain.
Itu saja entry merapu doodle utk hari nie. Salam.peace.

18 orang comel komen:

NiaLidia. said...

hihi,. mcm tak kenaaa je ada mustache tu. lawak lah. haha :D

lyana kamal said...

Heee, macam mane muslimah ni boleh keluar misai pulak ;D hebatt betul idea apit

Farra Izzaty said...

alahai . omey nye ;)

najibah('; said...

haha , kelakr laa ada mustache tuu . btw , still comel :D

Emas Putih said...

kan comel kalo xda misai

Hafizzi Aziz said...

@Emas Putih Yang xdak misai apit dah buat pown freebies dulu. hihi

izan mama mia said...

hihihihi..lawak laa apit ni..camana boleh ada misai tebal lak tu...

Ahmad Haziq Azlan said...

kelajar je ada misai besar camtu

shasha said...

wahh comel nye..sha mmg tgh giler sgt dkt mustache skg ni..sha nk doodle wane pink tu :)

Cik Adieb said...

Comel :D

Nurul Akmal said...

alooo comelnyer.. hihihi

Busyra Takiyudin said...

lucu la ..hihi

farahwahidah said...

comel laa :)
rase kelakar pon ade. hihi.
ape2 pon thumbs up ! :)

Nurul Aisyah said...

hahaha lwak2...ada misai lak ye? haha

Azza Afdzal said...

agak2 la pmpn nk ada misai hahaha

alyaa (: said...

kita amek eh,thanks

nadia said...

ambik satuu

nurhamiza shuhada said...

ambil yang purple tu satu.thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...