Baca Entry Latest Nie Jugak!

27 April 2012

Freebies Doodle Screamo Boy

Salam blogger dan salama sejahtera kat korang semua. Okay kali nie nak buat freebies doodle screamo. Apa tue screamo eyh? Haa apit dulu screamo. Kih3. Ha cer tengok gambar apit dahulu kala kat bawah nie. Ha camtue lah taw. Kih3. ---> http://bit.ly/IbcfmV
Ha tutup mata sebelah kan? Ha camtue la. hihihi.

Tak paham gak? Alaa korang google jer lah screamo tue apa eyh. Rambut kedepan, tutup mata sebelah. Kih3. Tapi skang dah insaf dah. Hahahaha. Kat bawah nie ada banyak warna yang apit buat untuk korang (kalau nak lah) silakan amik okay.


Kalau tak berminat, sila tengok freebies doodle yang lain okay. Saja jer nak buat doodle screamo lak.Tengok sini lak ---> http://bit.ly/IbcfmV Mana lah tahu kot2 ada blogger yang minat screamo cam apit gak ke. Kih3. Okay lah. Tue jer nak updated freebies kat korang. Salam. Tata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...