Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

04 April 2012

Review Wrath Of The Titans 3D

Salam blogger dan salam sejahtera kat korng semua. Semalam apit dah p tengok muvee Wrath Of The Titans kat atas tue. Hmm muvie nie sambungan dari muvi yang sebelum nie, Clash Of the Titans. Layan 3D oo semalam. Before nie tak pernah lagi nak tengok 3D sebab member cakap tak selesa dengan spek 3D kat mata. Tak puas. So dari dengar cakap member2, nak jugak try sendiri kan. Beli lah tiket 3D. Hmm memang tak berapa puas pown sebab spek tue mcm menganggu gak lah. Btw, memang muvie tue jadi 3D lah! Serius, batu2 mcm datang nak kena kita ja. Hihihi. Agak enjoy lah semalam tengok kan.

 
Nie la menatang nama KRONOS tue!

Okay Muvie mengisahkan tentang Persius (betul ke ejaan) yang nak menentang kucu2 KRONOS. Zeus tue dewa segala dewa, ayah kepada Persius tue. Hades tue jahat. Zeus tue dewa baik dan Hades tue dewa jahat.  Hades tak puas hati dengan Zeus dan Persius nie sebab pada muvie sebelum nie, Persius dah kurung Hades nie bawah tanah masa dia lawan dengan KRAKEN haiwan belaan Hades. Hades berdendam lah dengan Zeus. Pada masa yang sama gak,  Ares, adik kepada persius dan anak Zeus jugak, jahat. Belot kat ayah dia sendiri. Aku tengok pown geram gak lah dengan Ares nie. Sebab rupanya dia lagi jahat dari Hades. Dan pada akhirnya, KRONOS muncul, haa tiem nie Hades dah jadi  bek. Bergabung dengan Zeus attack Kronos. Yang si Persius lak lawan dengan Ares. Ares mati jugak last skali. Si Kronos jugak mati dengan Persius. Huk3. Yang agak sedih, Dewa Zeus pown mati dan lenyap dari muka bumi. Hahahaha. Then tamat.

Klik poster untuk ke page Avengers

Lepas nie nak g tengok Muvie Avengers lak. Seb sebelum start wayang ceta wrath of the titans nie, ada trailer dulu pasal Avengers, so kena p tengok neh. Hihihi. Sebab memang minat dengan watak Thor, Iron Man, Captain America. Hahahaha. Macam budak2 tak? Alaa standard lah kan jadik laki. Peace. Sapa tak suka watak2 hero nie. Hahahaha. Kalau nak tengok page Avengers, jom tengok kat SINI k. Okay lah tue saja nak share ngan korang. Babai. Salam.


7 orang comel komen:

Aien Nia said...

Saya x tgk lagi..Tapi rasa mcm nak tgk ..Clash of the titans tgk dah ..Best gak cite dia..Tp byk sangat dewa dewa apa bagaii ..Ngarot

Lyssa Faizureen said...

Jeles -.-'

Syarafi[skyforce331] said...

woooah..style bak ang!!...kemaih...nak donlod yang lama laa...sebelum tgk wayang ni

Haruno Hana 하나 said...

adik plak yg jahat lebih2 =.= watak jahat yg asal jd baik lak... uish..

NAL said...

jelesnya..hurmm, baru sekali tgk movie 3D kat pawagam..tu pun kat Aneka, Jitra..Langkawi takder 3D..

shida'R said...

smlm mmg nk tgk dah..tp tpksa balik huhuh..

MaYa MustWany said...

rating xde ke?
hiuhuh
mcm best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...