07 April 2012

Freebies Header Muslimah Comel : Ini Belog Aku

Assalamualaikum. Salam blogger dan salam sejahtera kat korang.
Lama kan apit tak buat freebies header. Nak tak?
Kat bawah nie ada banyak warn. Pilih jer lah ye.
Ada ramai mintak upah apit buat header, tapi apit tak amik.
Bukan tolak rezeki, tapi korang guna jer lah freebies nie.
Jangan nak bazir2 duit sangat ye wahai adik2 yang duk bersekolah lg.
Simpan beli buku ye. Peace. Hihihihi.
Klik gambar dan copy image okay!

Harap korang suka dengan freebies header nie okay.
Boleh mencantikkan blog korang dengan header nie kan.
Okaylah korang, tue ja kot nak update entry hari nie. Salam.

39 orang comel komen:

Unknown said...

waaa..lawa2 ..tp x reti guna =.='

Unknown said...

Comelnya...!!!( Dengan muka yg sangat excited!!) Mintak 3 boleh? hahahha tq Apit~!!

puteh42 said...

heheheheh...cmelnye...watkan header ini belog putehnazumie...xley ke???nak yg free je..hehehehehe

puteh42 said...

heheheheh...cmelnye...watkan header ini belog putehnazumie...xley ke???nak yg free je..hehehehehe

daya jamal said...

alaa . takde kaler itam . :(

Shad said...

dhira kidnap satu ye brade.apit

Datin Tyka said...

wah bagus. stress je terus rajin edit eh. he he cantik plak tu.. sangat berbakat.

http://sitiatikah.com

Sheqynne Hotloverzs said...

comel :)

Nasuha Norpandi said...

Wahhh... comel ! Suka suki ^__^ Suha ambik kaler biru ye

Cik Pena said...

cun..hihihi

yayahnasake said...

pretty and thank you for sharing with us

ruse_nidzan said...

ada ambil satu doodle muslimah berkaca mata untuk buat header. terima kasih ya

Ieymah Ismail said...

canteq..hasil y menarik..^_^

Anonymous said...

wahh , cantex . nak satu ya ! (:

Syuhada Nasya said...

comel lo syg .. nk amik yg pink tu lah .. heheh tq

Cikrosecute said...

sweet sangat-sangat...akak ambik satu kaler pink..

Malyhah Eyna said...

lawa

Unknown said...

seriously..comel sgt freebies apit buat..

ndxblg said...

comel ye ...

mina said...

alamakk...lawanya..^^

CintaZulaikha said...

dah cekau 1..santekkk

umUMRA said...

nice..:)

farahmunirah marzuki said...

comel2.. ambik satu yeaaaa :)

Nurul Aisyah said...

ni boleh letak kat mana ek?

KESAH D!AR!Kツ said...

nice..amik satu ye..tanhks (^_^)

Anonymous said...

chomel tuh

diari farisha said...

apit memang terbaik..tq..sy amik satu!

Nur Syazana said...

cumell sgt.. sy amik stu ye ...

Anonymous said...

cumey ambik pink satu err !!

Unknown said...

saya nk header ni boleh...cantiklah...

Ihsan Erisha said...

ambik satu. Terima kasih ;)

Alyya said...

ambik 1 taw...

Cik_chuBby said...

wah lawa :) suka sangat..thanks ya :)

Nur Adlin Dina Zulkiffli said...

Boleh tolong buatkan header

Blog budak sekolah x?

Unknown said...

aieen copy satu yer apit

sarah said...

comey2..sy amek jugak..:)

sarah said...

comey2..sy amik jugak..:)

Unknown said...

saya nak boleh..comel hehe...

Unknown said...

suke yer.. tp azie x pandai nak edit log.. design laaa...

:'(