08 January 2012

Freebies Vector Fixie

haii korang..hmm sunyi bebenor blog nie sejak dua menjak nie..
ahh abaikan semua tue..nak kasi freebies kat korang..
sesapa yang join GROUP WLA dah dapat fixie sorg sebijik..
diorang dapat warna2 ikut suka diorang ja..free..
tapi kalau korang nak, kat bawah nie bnyak..amik lah..
tue jer..kalau korang nak warna ikut suka korang, tunggu apit rajin
jemput lah amik ye semua..peace no war..






dah macam kedai fixie lak blog aku nie..
nie jer warna yang mampu aku nak buat kat korang..
nak amik..kalau xmau..xpayah amik..peace..
okaylah..tue jer..sila tinggalkan komen anda..babai

17 orang comel komen:

Ah Long said...

lawa la apit ~ sies. Bler maw ajar along wat vector ni ? hwkwkwkw ~

Farah Tuhar said...

kaki curi datang :DD

cci said...

cantik2 sumer.. ^_^

sarah mohamad said...

Tak minat fixie. HEHEH Tapi apa2 pun vector dekat atas tu menarik ok. :D

amy syifa said...

cntik a.lepas ni buat la basikal tua pulak.yg ada bakul kat depan ala2 cite jepun tuhh.msti best =)

♥ Nana BamBam ♥ said...

cantik..pasni buatlah ada cartoon gegel tgh naik atas basikal tuh..hehehehe :P

Diari Si Froggie said...

pandai apit sekarang kan buat vektor2 nie.. cantik2 pulak tu..kreatif. Teruskan usaha apit..selamat maju jaya. :)

Unknown said...

lawa fixie bikes hg apit

Shahidah said...

perghhh!!! lawalah.. warna dia pun lawa gak...

Cikrosecute said...

Lawanya basikal hihihi

Amirah Syafiqah said...

cantik nye :)

Fifieyqa said...

culik fixie ni..nak g jenjalan kat tasik titiwangsa..ehehe..

Anonymous said...

haah la dah macam taukeh fixie..hihihi.mari2..2 seringgit..hahaha

shera said...

naaaaakkkk !!!!
hihi

Mohammad Fikri said...

Curik 1 :D

Sya Chot .. said...

ambik 2 fixie..thnk :)

nadrahvvm said...

amek satu.
salam ziarah :D