Last updated!

31 January 2012

Freebies Doodle Bayi Tomey-Tomey

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
hmm apit dah lama pulak x buat freebies doodle kat korang kan..
rindu leww teww..hihi..sapa la nak rindu kan...
ada berita gembira nak gtaw kat korang nie..nak tahu tak?
apit bakal menimang anak saudara yang baru taw..
tahun nie dua orang kakak apit ngandung..wah..semakin ramai..
nanti raya lagi abes lah duit aku nampak gayanya..hihi..
sempena kegembiraan nie, apit siapkan doodle baby comel kat korang
ada macam2 pampers tue ha..korang pilih jer..peace..







kalau korang suka, korang amik lah ye..cara nak amik?
korang right click, Copy URL Image dan bukak tab baru k..
hmm kalau tak suka doodle nie, korang tengok lah doodle yg len
kalau korang tak suka semua, korang tekan Ctrl+W..tadaa..
okay korang..babai..assalamualaikum..

15 orang comel komen: