Last updated!

14 January 2012

Churp-Churp Dah Takda Iklan Ke Hape?



assalamualaikum dan salam sejahtera kat korang semua...salam blogger..hmm entry nie bukan nak memarah ke hape ke churp2 nie..tapi pelik lah..churp2 dah takdak campaign2 ke utk dikongsikan? ke aku sowg jer yang diorang tak bagi iklan..ishh..pelik gak aku nie..tapi kalau churp2 banned aku, earning aku minggu lepas diorang ada hapdate lagi..tapi iklan churp2 nie still xdak lah..i mean iklan untuk per klik..not per deal..iklan not per deal still ada macam biasa..tapi kekdang tue terus xdak iklan nak share..aku ingat sehari dua jer churp2 camtue..yelah..mana tahu diorang tengah update website diorang ke ape ke kan..tapi still xdak jugak jawapan..aku confius neh..korang paham tak apa yang aku duk bebel nie? kat bawah nie ha contohnya..


korang punya iklan camnie jugak ke? ke aku sowg jer nie..cuba korang bagitaw sikit kat apit..isaw neh..isaw kena banned ke apae dengan pihak churp2 nie..jangan la banned aku ye Encik Churp2.. hihi.. aduhai..iklan churp-churp takdak..korang buat apa? kalau iklan churp2 takdak untuk share, apit suka share dulu iklan SINI sementara tunggu churp2 bagi iklan baru..tapi dah lama nie..kenapa xdak lagi..persoalan nie stil berlegar2 di pala hotak aku nie..serammm neehhhh! hope korang boleh kasi komen sikit lah ye..thanks ye korang..kalau korang nak tahu apa itu churp-churp, KLIK SINI okay..babai..

28 orang comel komen:

Ema said...

sesungguhnya kita sama.. T.T

Teesaz said...

betoi2..gua punye churp2 pun cuma ade perdeal gak. tu pun satu jer.. keheranan dan kekonpiusan gua bertambah lagi dan lagi dan lagi..

GBS
ngeh3

Lady Diana @ Lat'z said...

Sama la kita apit..emm..

a m i R a said...

haa .. samela ..
susah kalau org nak deal .. bese per click je ..
hmm .. maybe dorang tgah pikir la kot nak letak iklan pe .. huhu

Scha Lalala said...

haaaa, tulah. scha pon jadik macam ni. dah dua hari dah. ada dua iklan je.. huhuu.. ingat scha sorang je..

Scha Lalala said...
This comment has been removed by the author.
cik siput said...

yup2..cik siput punye churp2 pun camtu jugak..per deal je memanjang..dah lame dah perasan..tp watlekk..watcool..hehe..tq la sbb post entry ni..ingatkn cik siput sorg je yg cmtu..huhu =)

Cik Hany said...

same ler apit..asik iklan per deal jer... huhu..dah la churp2 tak byk earning dpt..ciput jek

Farhan Hanif said...

sama la...yg ada iklan ais krim tu je...

Wan_hazel said...

bro..cek kat dalam email bro...ade je dia bagi iklan tu

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pnye pown cm2..

fieda said...

sama la..sebijik mcm tu jgk..

nard said...

huhuu..
kite pon same jugak macam ni..

Jomkongsistory said...

sama lah.. aku pun macam tu gak.. xdpt apa2 iklan.. diorang tengah upgrede kot.. atau pun skrng ni memang xda iklan. asyik iklan nak beli barang jer..

PutryAin said...

lorh sama la apit.. ingat kan putry sorang je jadi gtu... hihihi

Diyana Ali said...

dah lama tak bukak , dulu check memang dah jarang ade. sekarang yela kot gtu juga :)

zareliqa afiqa said...

Owh,sama jugak lar apit.Ada 2 ketoi jek.1 tuk invite people.1 lagi iklan per deal.Lain tak dak..huhu=.=
Churp2 dah kehabisan iklan kot.heee

Fyfy Liew said...

fy pun sama juga. :/

afina rahmat said...

ouh..ingat an saya sorang ja.. rupanya suma nih..

faizah_faiqah said...

yup! same~ dah takde kempen.. takde duit lah akuu~~ T_T

nurmujahidah said...

sama la kita,, dah pernah wat entry pasal ni dah rasanya,, =(

fatin amalina husna said...

samalar kita apit..huk3..

Azhafizah[フィザ] said...

xde iklan baru kot..tgh update ke

hawiz said...

sama..ehh...hihih

Are_Rull said...

sama lah jugak dgn arul..ingtkan arul sorang je y alami nseb bgini..yelah..arul kan da x brpa aktif..huhuhu

Ziera Ieyah said...

zira pn same cmtu laa...

MaYa MustWany said...

dah update dah..
tapi mmg b4 this asyik xde iklan baru per click.

SD said...

same la ngan SD.. ingat SD je cmni.. rupanya ramai..