Last updated!

05 January 2012

Kad Kawen Vector? So Sweet..



assalamualaikum w.b.t dan salam blogger kat korang semua..
sebelum tue sapa yang pengangur kat sini? ada tak ada tak?
korang boleh hadiri peluang pekerjaan kat SINI
tadi korang baca tak pasal entry Vector apit di Puzzle kan? tak baca?
ooo..baru balik sekolah..eh baru rehat dari ofis?
okay2 kita terjah dulu ENTRY tue sebab nie kesinambungannya
rupanya bukan puzzle jer yang akak nie buat..nak tgk lagi?
ha jeng jeng jeng..korang tengok lah bawah nie..sweetnya!

sweet kan kad kawen akak nie..nampak vecor atas tue kan..
alah korang pown tahu kan sapa yang lukis..cer tengok SINI
apit yang lukis tue..akak nie tempah vector kat apit..
vector nie boleh buat macam2 taw..tak rugi pown nak tempah..
tadi vector puzzle..nie kad kawen lak..memang terbaeekkk..
kalau korang nak order, boleh discuss nie facebook apit SINI
kalau nak email pown boleh jugak di apit_afyz@yahoo.com
okaylah..tue ja kot..babai korang..see yaa..

13 orang comel komen:

Ah Long said...

lawa la apit ~ :D

Azhafizah[フィザ] said...

cantik!nak buat jugak kad camni ^__^.kalau apit buat untuk fiza.free kan?:p

CekbOlat-bOlat said...

lmbat gi nak kawen =.="

Cik tikah said...

memang sweet. nak buat gak la. hehe...

cik Kartun said...

waaa.. nak jugak
* tak tahu bila nk tempah kad kawen nye if pasgn p0n xde hahaha *

gadisbibirseksi said...

hAHA kreatif :)

Nur-nba said...

Cantik.. Apit memang kreatif. :)

ct kamaliah said...

wah...comel sangat..:))

e-lyana said...

sweet n comel sangat :D

BiQa HatmiN said...

best la apit......

Ms.Siti said...

apit design kad kawen ni pakai software indsign eh?

Nisa Greennnpanda said...

wah..1st time tgk kad kawin vector..
sgt sweet~!!! leh wat bisnes la apit nie..bisnes kad kawin.. ^_^

~Nana BamBam~ said...

cantik dan sweet..

mana lah tahu rezeki apit sampai masuk tv3 ker an an ann.. :P