Last updated!

24 January 2012

Yeaaa..Apit Menang Giveway....

assalamualaikum korang..salam blogger..korang cuti lagi kan? yela..raya cina lagi kan..apa kata jom baca kegembiraan apit jap nie..hihi..al kisahnya berbunyi begini..tadi pagi bangun tido..macam biasa..dah menjadi rutin harian bangun tido, terus amik lappy then bukak belog check komen yang korang antar untuk di published kan.. tapi hari nie terasa hepy lak bila dapat komen dari blogger sharinginfoz nie.. aahh korang tengok lah sendiri..


kalau rasa2 macam rabun tue, korang click jer gambar tue, then automatik korang akan nampak yek! hihi. alaa korang tak ingat ke yang apit ada join Giveway nie hari tue? kalau korang nak baca balik entry giveway tue, korang KLIK SINI jer okay. waahhh tak sangka plak boleh dipilih sebagai pemenang.. memang ramai lagi ayat yang best2.. inilah yang dikatakan rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari kan..alhamdulillah.. so apit merupakan pemenang di tempat yang ke-3..so hadiahnya korang boleh terjah kat SINI untuk tengok hadiah apa yang apit dapat..hmm x sabar la plak nak tunggu hadiah tue sampai di peti harta karun depan rumah.. yek yek hooray...alaamak ter over melampau la pulak..hihi..terima kasih kepada blogger sharinginfoz sebab sudi memenangkan apit nie yek..dah email dah bro..peace..hmm tue jer kot nak menggedik hari nie..babai korang..assalamualaikum..peace (^ _^)

14 orang comel komen:

AleeyaLiya said...

tahniah apit..liya pernah msuk tpi tak pernah mng apa-apa pun..hehe..

Nurain-naen- said...

apit tahniahhhh !!
btw apt di tag :D
http://vanilla-freak.blogspot.com/2012/01/blog-pilihan.html

nur ika said...

tahniah...^,^

~Nana BamBam~ said...

tahniah ye..ALHAMDULILLAH :)

3no gr33ny said...

tahniah tahniah dan tahniah..hehehh =)

ZiErWa zAiNaL said...

tahniah apit.. =)

Aida Omar said...

wah! Alhamdulillah rezeki apit menang.. Tahniah :)

khairul said...

tahniah..ni kira cam angpaw gak la kan

NURULHANIF said...

tahniah.. ;)

Anonymous said...

Congrats! Share boleh? :D

Jemput join:
Hadiah dari UK! :)

http://thelittlefh.blogspot.com/2012/01/giveaway-tahun-baru-ummihaniecom.html

Umar said...

congrats! rezeki tahun baru ni!! :D

Alin Marlini said...

tahniah apit :)

PutryAin said...

tniah apit :D... kiteshare 2 ye hdiah tu hekhek

fatin amalina husna said...

tahniah apit!! mnarik tuu..^^