Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 January 2012

Tonton Drama Korea Percuma di Maaduu.Com

salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
korang peminat drama Korea? bosan tunggu kat TV?
malas beli DVD kat kedai? xdak duit nak beli?
apakata korang manfaatkan internet korang tue tonton kt tenet
camna nak tengok drama Korea secara percuma? jom!
TEKAN SINI DULU
1. korang masuk dulu www.maaduu.com
2. then korang kena sign up dulu taw.

3. dah siap isi, korang SUBMIT jer k..
4. Then korang boleh la pilih drama mana yang korang nak.
5. Untuk subtitle Bahasa Melayu, tengok contoh bawah nie..

SELAMAT MENCUBA DAN SELAMAT MENONTON

7 orang comel komen:

Sufisky Lass said...

maduuuuuuuuu ;D

.nora. said...

tp nanti mesti lambat loading kan?

khairul said...

ni klu la bini aku taw...mampoeh

fiza nurani said...

tonton pon bolehh :)

Aida Omar said...

haha..memang selalu tgk dekat maaduu nie. lancar je.

Anonymous said...

macam mana nak download drama korea secara percuma dalam maaduu...
please...

Jesica정수연MeMiy said...

Tq very much

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...