Baca Entry Latest Nie Jugak!

21 January 2012

Freebies Cartoon Sempena Chinese New Year 2012

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
eh besok kaum cina start makan besar lah kan?
so kesempatan nie nak wish gong xi fa chai kat kaum cina 
Chinese New Year semua yang menyambutnya okay..
kepada kengkawan yang lain, jom kita wish Gong xi fa chai
apit dah siapkan freebies cartoon sempena CNY nie..
kalau korang nak amik, amik lah..ini cartoon bukan idea apit taw
idea asal dari Kartunis terkenal iaitu Kartunis Ubi..
mintak izin ye bro Ubi..peace no war..jemput3..
TEKAN SINI atau TEKAN SINI

kalau korang nak amik, korang klik jer gambar tue, then korang save 
kalau korang terus save dari atas, gambar tue akan kecik maybe..
hmm itu jer kot nak kongsi ngan korang..korang boleh tolong tak?
jom klik iklan churp2 apit sempena Chinese New Year kat SINI
okaylah korang..babai..assalamualaikum..babai..

10 orang comel komen:

GeeGee said...

terrbaaikk abang apit ! cantikkk ! merah juga laaa nice .

2EV1 said...

c o m e l :)

miSpYeja said...

cntik la!!!!!!

pha is said...

datang 'pinjam' gambar... hehehe. thanks..

Lyssa Faizureen said...

Perghhhh .!!! Hebat lah Apit !!!!!!!!!!!!!

khairul said...

smart apit

hazz death said...

nice la apit, err.. tu kartunis ubi mmg kawan baik apit ea?.. hoho

saya cello191 said...

wah...smart la..^^

AmirahSyafiqah ♥ said...

wahh cantiknya! good job ;)

Mowmoy said...

saya ambik MERAH !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...