Baca Entry Latest Nie Jugak!

16 January 2012

Cara Download Movie BluRay di Ganool.Com



assalamualaikum dan salam sejahtera kat korang..
apit nak ajar korang camna nak download muvie nie..
ada yang dah pandai dan ada yang tak pandai kan..
yg mana xpandai, mesti beli kat pasar malam?
tapi tahukan anda, pasar malam tue, gambar tak elok..
ini apit nak ajar korang download Bluray movie nie..
tahu tak apa tue Bluray? Bluray nie clear weyy..seriusly!
pernah dengar website Ganool.com tak?
okay kat sini ada muvie Bluray banyak..apit selalu donload sini ja

1. Bukak website ganool.com tue..

2. korang cari lah filem apa yang korang nak download!
3. Contohnya, apit nak download ceta Mr.Bean nie..korang klik lah tajuk movie tue..then scrol kat bawah..korang tekan Tinypaste tue..

4. Then terus new tab kan? korang masukkan password yang kat dia bagi tadi.. alah, atas tinypaste tadi tue..korang copy password tue, korang paste lah..

5. ha korang cari link mediafire.. apit syorkan mediafire sebab senang korang nak download..link len maybe agak susah kot..copy satu link, new tab then pastekan link tue..korang jangan download satu jer plak..kalau contoh ceta mr bean nie ada 3link di mediafire, download ketiga2 link nie..

6. pastue korang terus jerlah download..kan senang. Download ketiga2 link sampai habis, then dah siap semuanya, korang kena joined file tue.
7. Cara joined part2 filem boleh tengok kat SINI
8. Selamat mencuba dan Selamat menonton muvi Bluray


6 orang comel komen:

sarah mohamad said...

Suka download movie blueray. Sebab clearrrr. Macam HD. HEHEHE kalau tenet lajuuu bestt lahh

Haura Malina said...

ade survey.. cmner nak download.. =.=

Ayesha Ramlee said...

ada survey.. macam mana nak download ni.. da buat, sama jugak... still keluar ayat tu

ryus said...

dulu saya download ok je...skrg ada servey pulak..mcm mana pulak tu..
tolong ye...

ryus said...

saya dah byk download movie dari ganool...tapi skrg dah tak blh download..kena layan servey pulak...kenapa?
ada ke cara lain??

ryus said...

dulu saya download ok je...skrg ada servey pulak..mcm mana pulak tu..
tolong ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...