Baca Entry Latest Nie Jugak!

01 January 2012

Tutorial Blog - Cara Mudah Daftar Says.my Guna Facebook

\
salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
hari nie nak ajar korang camna nak daftar says..
korang ada facebook tak? twitter? ada? ha bagus..
camna nak buat duit dengan says lak? tahu tak? tak tahu?
ha nie yang nak ajar nie..banyak merungut churp2 susah kan..
banyak gak r yg bebel mcm2 pasal churp2 la apa semua..
takpe2..kita cuba lak says nie..sama jer macam churp2..tapi lg masyuk..
sapa yang belum daftar lagi, meh sini kita daftar kat SINI dulu ye..
apakata korang tengok dulu jumlah yang apit dapat kat bawah nie
DAFTAR PERCUMA DI SINI
cepat kan? korang share jer lah kat facebook ke..twitter ke..
takder la buang masa jer korang berfacebook kan?

1. Masuk dulu website Says nie kat SINI *penting!*
2. korang click Create new account cam contoh kt bawah nie

3. Then Log In Facebook korang ye. Email ngn password facebook.

4. Kuar pop up kan? Then korang jer Allow jer taw..

5. Then korang kena creating your account. Ini penting taw. Korang masukkan username kat ruang yg diorang nak tue. pilih la username dan masukkan email korang!

6. lepas tekan Submit tadi, korang terus jer Done cam bawah nie..

7. Ha dah siap Daftar dah! dah masuk ke account korang tue. Sekarang nie korang tekan Social Recommendations untuk share iklan korang!

8. Pastue akan kuar lah iklan2 korang kena share tue. tekan iklan tue.

9. Korang scrol ke bawah, then tekan Generate my unique URL

10. Then korang copy lah code tue. Share lah kat facebook ke, twitter ke, blog ke..senang jer kan..paham kan?

11. kan dah siap. sambil online sambil buat duit kan. SIAP!
SELAMAT MENCUBA!

23 orang comel komen:

MiSs MieRa ♥ said...

nk tnye, says.my ni hnya tuk 18 keats ke cmne ek? sme ga nuff gak ke? :)

CikAnyss' :O said...

per unique visit or click eh ?

Hafizzi Aziz said...

@MiSs MieRa ♥ : semua boleh join..janji ada facebook..

Hafizzi Aziz said...

@CikAnyss' :O : per click.. :-)

cik siput said...

nak copy boleh??

Deqt Zainal Abidin said...

cp 2 ntok ape..??npe cp da bnyk tp earning xde..??xphm :(

NaSha said...

abg apit camne na invite org ekk ? ta reti la .

puteri kasih said...

wah dah banyak dah tu...leh belanje akak :P

girl with NO title said...

npa sya wat tkda kuar iklan pon

Misz Saiyidah said...

nape x bole nk register pun???tlg update kt blog sy k..thnx

Seri_Najwa95 said...

Apit , minta izin utk copy ya.. nty sy credit kat apit nty :)

Miss uCu said...

DAH Daftar..mmm,mcm ner nak share kat blog? iklan2 tu x automatic appear d FB seperti churp2 ke apit?

Miss uCu said...

DAH Daftar..mmm,mcm ner nak share kat blog? iklan2 tu x automatic appear d FB seperti churp2 ke apit?

Wan_hazel said...

mohon share apit..wan kreditkn teru ke link nie nanti k..

cikpermata-Dehearty said...

Cik permata mohon amek tutorial eh..trus kredit ke blog Apit...Nice tutorial...

Momo said...

mohon share boleh:) kredit kat apit..:))

yayahnasake said...

THANK YOU !!!!

nurdiana said...

special recommendation tu yang button special tu eh? tak brape nak pham ;D

damiya izara said...

mohon share ye apit ..nt yaya credit utk apit ..;)

Nurul Ain Atikah said...

oh, gitu ek? Twitter pon boley?

Anonymous said...

Perkongsian yang berguna.....thanks....:)

ღ Natasya ღ said...

Kalau bawah 18 tahun boleh?

Eyra Moon said...

cmner nk buat xdapat pun??xkeluar pun create acc??kua sign up je.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...