Last updated!

13 January 2012

Logo Company GM Event Management

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..salam jumaat ye..korang kenal tak blogger khairul owner dari gilamodified.blogspot.com? bro nie mintak buat logo untuk company dia yang dia bak bukak tue..wahh buat logo company tue..terasa bangga lagi sekali..tak pernah plak nak terpikir lak nak buat logo untuk company..bro nie draw atas ketas then apit just lukiskan balik lah kat Adobe Photoshop..so hasilnya macam kat atas nie lah..apa korang rasa? korang kasi lah komen sikit ha..hihi..


bro nie memang femes dengan keta2 yang sempoi2..hari tue ada pergi event autoshow dia kat autocity juru..memang kebaboom lah event tue..ala apit pown pernah buat entry pasal autoshow tue..korang boleh terjah kat SINI okay..so pada sapa2 yang duk area KULIM tue, boleh la p autoshow coming soon tue 29hb kat KULIM..korang boleh tanya lah owner dia sendiri yek..okaylah korang..sila komen logo company bro tue kat entry nie okay..babai korang..assalamualaikum..

3 orang comel komen:

BiQa HatmiN said...

cantik apit...wah makin maju apit ....bagus2

khairul said...

TQ apit ! superb job !

Azhafizah[フィザ] said...

semart ^_^ and simple