Baca Entry Latest Nie Jugak!

12 January 2012

Cara Nak Share Iklan Blin.Gd

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..selamat pagi ye korang..kali nie nak ajar korang camna nak daftar ngan Blin.gd dan buat duit dengan blin.gd nie..korang pernah dengar tak dengan syarikat pengiklan dari blin.gd nie? okay..dengar kata lah, blin.gd nie kiranya adik kepada advertlets lah..korang try google2 lah ye..apit just nak ajar camna korang nak share iklan blin.gd nie okay..

1. Korang masuk dulu wesite Blin.Gd --> SINI
2. Then korang Log In lah guna twitter atau facebook korang.

3. then dah masuk dashboard kan? korang tekan button Share iklan koran tue.

4. pastue korang boleh start share iklan orang tue samada nak post kat wall twitter korang atau facebook korang. Dua2 lagi okay. Lagi masyukk kan. 

5. buat lah ayat sikit bagi orang tertarik dengan iklan korang nak promote tue kan.


6. Selesai sudah cara nak share iklan dari Blin.Gd nie. 
SELAMAT MENABUNG!


12 orang comel komen:

Ckin Kembaq said...

banyak iklan yang boleh dpat duit kan?hehe ni kalu fb tak kena block, dah sah2 buatni.. ^_^

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Hafizi,

Lawa blog Hafizi ni...Pandai buat editing photoshop ke? nanti boleh le ajar ye...

BTW kami dah follow & tag banner Hafizi..jangan lupa tag & follow blog kami lepas ni ye.. TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com

Aida Omar said...

iklan nie pun berbaloi ea apit? good tuto apit. :)

Dalila Hamid said...

joint ni dikira saingan nuffnang x?..

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

terima kasih abg apit sudi buat kan tuto nie ^^ berguna :))

Acik Ita said...

alhamdulillah..acik dah buat...
^^)b

MaYa MustWany said...

takut pak cik nuff marah je..huhuhu

redlomo said...

anda boleh cuba buat duit dgn blog dengan clixadx - http://www.clixadx.com

Nur Haziqah said...

http://blin.gd/4euX

klik kan ? kthanks

yana said...

kalo kte nk sign in blek cm ne ?

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

memang dah jadi..tapi takut ayah dgn mak marah..huhu

banie said...

Salam sy nak tanya klau kita sign up blid.gd nie xdak masalah ngan nuff ka nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...