Baca Entry Latest Nie Jugak!

07 January 2012

Tempahan Vector illustration Kamil Maksom 11

salam blogger dan salam sejahtera kat korang..
vector kat atas ditempah dari Kamil Kalsom..anak dia..
comel kan anak dia..geram gila kot sambil lukis tue..
macam nak cubit2 pp budak nie ja..hahaha..menjadik tak?
amik masa 2 hari nak drawing vector nie sebab nak bagi detail..
bunga kat atas tue tak payah cakap lah kan..memang susah nk bt
tapi apit ada masalah nak lukis kening vector nie..
naseb baik lah ada Group nie, boleh lah mintak tolong diorang
thanks kepada Syarafi dan Nurdani sebab sudi2 tlg..hihi
diorang ajar buat kening..kih3..pakar vector diorang nie..
thanks jugak kat Keri ngan Azhafizah taw..pakar tone!
so, apa komen anda untuk vector kali nie? buruk? okay?
boleh bagi komen korang kat bawah okay..
eyh kalau ada sesiapa yang berminat nak order,
TEMPAHAN DIBUKA :
INBOX FACEBOOK

12 orang comel komen:

Syarafi[skyforce331] said...

maluuulaa saya :P....pakar vector ke ni I nii.. :D...taklaaa...awwww!!..hehe,....gurau...tak pakar pon

nurdani said...

paakr vector la sangat....haha.comel! superb hasilnya

poohrist said...

cun kowt..
hebat-hebat

Kotak Mancis said...

terbaek rr brooo... sejivik... mmg macam real... sungguh berseni laaaa

keri ikhwan said...

wow...siap gak akhirnya... mmng detail outline tu... warna pun smooth je...
walaupun tak bnyak guna tone ntuk shadow, tp memang sebijik menjadi... jels sungguh...

PutryAin said...

perfect sangat2 ihihi.. comel giler... superbbb

Aida Omar said...

cantik vektor nie apit!! Cumey betul baby tu..

sara pedrosa said...

hebat!!
sebijik tooow

blogtilldrop said...

cute!! serius... Entry pilihan: Cuti-cuti Family

Ah Long said...

lawa la apit bler maw ajar along ni :3

hanihyzaf said...

tempah vector kira berapa ? [bayar]

Nurul Ain Atikah said...

ajar tak boleh ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...