Last updated!

12 January 2012

Freebies Doodle Hadiah Teddy Bear

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua ye..korang tengah buat apa tue? nak kasi freebies kat korang lagi hari nie..korang mesti pernah tengok kan doodle atas nie..gambar nie apit dapat dari stupidcreation.tumblr. hari tue korang ingat lagi kan Freebies Teddy Bear Sakit dan Teddy Bear dah sihat..kalau dah ketinggalan dengan freebies tue, korang klik link kat bawah nie.


okay kali nie freebies doodle hadiahkan teddy bear kat pasangannya..kalau korang ada nak hadiahkan apa2 kat awek atau bf korang ada hadiahkan korang apa2 untuk bulan nie, kongsikan lah ngan apit..nak tahu gak..hihi..jemput lah amik semua ye..jangan malu2..
Jom Like Page nie dulu -----> TEKAN LIKE





hope korang suka lah ye freebies nie..gambar nie memang banyak apit nampak kat blog2 bile blogwalking..so apit lukis balik then buatkan macam2 warna untuk korang. warna memang buat cincai2 kit..hihi..sebab x sempat nak buat cantik2 kat korang..simple is better kan..okaylah korang..kalau korang free, jom tengok video SINI dulu k..okay korang..babai!

17 orang comel komen:

Ct Mawa said...

nice nice..if lukis girl 2 pkai tudung & boy 2 pkai seluar pjg pon nice jugak..hehe *macam request jew bunyi..ngee~

farra miera said...

so cute...
nak bleh??

Intan Nabilah Zaini said...

Tomey la >.<

lavera said...

waaaahh .. semua cantik2 .. walaupon apit buat simple jerk .. gud job ! :)

Rabiyatul ♥ said...

ambil satu, cantik sangat2 :)

Kyra said...

alololo. so sweettt ^_^ kalau dress up muslimah mesti lgi cantik..hikhik :P

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/01/pari-pari-kecantikan-di-malaysia.html

GeeGee said...

kiut nyerr !

Sue-Rya AQ said...

hikhikhik..so cute!
mau colek satu...mekacih!!

feel free to visti mine -->www.suriaqistina.blogspot.com

3no gr33ny said...

sokong ct mawa! (^_-)

Aida Omar said...

cantik oh..tension tgk. haha.. good jobs apit.

MaYa MustWany said...

hihih yang gurlz tuh siap malu2 la ye.hihihi

❤ y a n a ❤ said...

yana amek wane purple .. thx ^_^

immdhafizz said...

Saya suka Teddy Bear!!
Kuala Lumpur, Malaysia
Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645

Kid From Yesterday..:D said...

saya amik dua ye..

afiqah hassan said...

amik satu tau

wieyabluewhite said...

ambil satu :D

hazdnul shafina said...

assalam..amik stu :D tq