Last updated!

26 January 2012

Says.My Ambil Masa Berapa Lama Untuk Bayar Duit Korang?

salam blogger dan salam sejahtera kat korang..alamak, lamanya tak update belog (padahal baru 2hari) eh lama pe 2 hari.. 2hari tue lama taw bagi blogger2 tegar cam aku nie..ceh..bajet la sangat kan.. Okay, sepatotnya apit nak update pasal cuti raya cina tahun nie, tapi rilex dulu lah..nak story mory dulu pasal says.my nie..korang join tak? sapa tak join says nie memang rugi lah sebab nie boleh dijadikan sebagai duit poket korang..tak kira lah korang nie blogger atau tak, semua boleh jer nak join..buat duit poket lah katakan.. korang nie kerja ke, student ke, budak sekolah menengah ke, rendah atau tadika ke (jgn ingat budak skang xpandai men internet) boleh jer nak join..korang tengok dulu earning apit nie okay..nak perangat korang lah kiranya..hihihi..jom tengok!

DAFTAR SAYS.MY - SINI
TUTORIAL DAFTAR SAYS.MY - SINI

anda berminat? hihi..senang jer..korang boleh terus join kat SINI ataupown kalau korang tak paham camna cara nak join benda best nie, korang boleh tengok tutorial yang apit dah buat dulu.. korang tak payah buat belog pown la..dun wory kalau bebudak yang xdak belog tue..korang ada akaun facebook kan? twitter? ha bagus, korang boleh tengok tutorial cara untuk mendaftar says.my kat SINI.. nampak gambar bawah nie, cashout apit dalam proses..peace..


Mesti ada yang tertanya2 betul ke duit tue akan dapat kat kita..macam tipu jer..haa mesti ada yang terpikir macam tue (mcm aku la dulu). Says.y memang akan membayar anda..tolong percaya ye..okay pada hujung tahun lepas apit dah cashout RM399 tepat2 tarikh 30hb Disember 2011..alaa apit ada buat ENTRY pasal nie.. Kalau korang nak tahu, says nie kalau korang dapat earning tue RM50 ke atas, korang dah boleh cashout dah.. tak macam Churp-Churp ataupown Encik Blin.Gd kita..lepas apit cashout hari tue, team says akan antar email kat korang untuk inform kat korang yang diorang dah terima cashout korang tue..email tue macam kat bawah nie..


kalau tak nampak tue, korang klik jer gambar tue..nanti automatik akan membesar bagi korang yang rabun2 nie baca..ha dah baca? tak paham lak? alaa korang pandai2 lah translate eyh..hihi.. start dari tarikh diorang terima cashout kita tue, diorang akan ambil masa untuk sahkan detail kita taw..kalau semua dah disahkan, diorang akan masa 2 atau 4 minggu untuk process payment korang..then kalau diorang dah dapat sahkan detail korang tue, korang akan terima email camnie lak okay..


ha nampaknya detail yang apit bagi kat diorang dapat disahkan dan diorang mintak dalam masa 2 minggu apit akan dapat payment dr pihak team says nie. korang paham tak detail camna yang dimaksudkan nie? okay masa korang tekan cashout duit korang dulu tue, akan kuar satu borang (konon) untuk korang isi termasuklah  nama penuh, IC, no akaun bank untuk diorang nak masukkan nanti *penting*. ha lepas korang dapat email cam tadi tue, korang just tunggu jer lah team says masukkan duit korang tue. yang mana nak join, jom JOIN beramai-ramai jom. hmm okaylah korang. tue jer kot nak share hari nie..babai korang. peace.

6 orang comel komen:

Aida Omar said...

hahaha.. join..join jangan tak join dalam seminggu je dapat rm10 itu pun tak berapa rajin promote. haha. thankz apit tunjuk ajar :)

Maicher said...

thanks apit ajar.
will try to join this asap!

p/s:nuffnang susah kot nak gerak. baru 14.75. dah nak dekat stahun. hahaha

Are_Rull said...

masyuk!
hahahahahaha..congrats bro !

Misz Saiyidah said...

apiz nk tny..says.my ni kte kne bg no akaun bank kt dia ke?

Anonymous said...

bru 2hari join habis iklan says.com i radu..kira dlm 2 hari dapat rm70,

Nurul Ain Atikah said...

duit says tak naik la.