Last updated!

21 January 2012

Says Buat Giveway. Banyak Gila Hadiahhhh...


Jom mendaftar di says.my kat SINI
assalamualaikum dan salam sejahtera kat korang semua. Korang ada akaun says.my tak? Sekarang nie says ada buat giveway untuk semua fans dia taw. korang cuba bukak korang punya akaun says korang. Kalau yang xdak akaun says tue, korang boleh create akaun kat SINI. Daftar jer guna akaun facebook atau twitter korang. Kalau tak faham camna nak daftar, tengok tutorial kat SINI k! Bukan susah pown nak join says nie. Okay korang dah bukak akaun masing2 ke? cer korang tengok dashboard korang, macam kat bawah nie tak?


mesti ada kan? "Pick your prize for the weekly giveway. Learn More" korang klik Leran more tue. Korang akan dibawa ke satu layer lain dimana korang kena piih hadiah2 yang bakal korang akan menang. Serius hadiah gila meletop kot. Hadiah apa? korang tengok eyh..ada lappy, Samsung SII, PSP lagi..waahhh..emmang terbaeekkk lah..korang just pilih jer nak grand prize yang mana..tick2 jer..mana la tahu naseb korang kan..


Memang says nie nak bagi hadiah nie kat kita. Tuah ayam nampak di kaki, tuah korang, siapa yang tahu. Korang cuba lah try. Nak tahu ke hadiah apa yang apit dah select tadi? Tadaaa...dah suruh pilih, tunggu apa lagi..tick yang mana ada..kih3..


hmm okaylah korang..tue jer kot nak share ngan korang. korang jangan lupa join giveway says nie taw. tak rugi pown. korang pilih hadiah jer pown. xpayah nak terok2 buat entry bagai. apit just nak share ngan korang jer. Okay korang, jumpa lagi eyh..babai..assalamualaikum..

10 orang comel komen:

Mak Usu said...

Mak Usu nk bukak akaun says la...

GeeGee said...

betul ke nak bagi hadiah tu abang apit ?

Miss Purple Ungu said...

waa...bestnya hadiah
status geli2 nuff x ilang ke apit klu bukak akaun says ni?

AbgferOz said...

perghh.. sampai rm5oO tuh.. bley la blanje.. weee...

shania said...

abang apit camne na gune says tu ?
uwan da register.

cik siput said...

apit..sye tgk adala my fren ni..dia share iklan says.my dekat wall kawan2 dia yg laen utk mintk tlong klik..boleh ke??tak kena spam ke nanti??just asking =)

Hafizzi Aziz said...

@shania : daftar says ikut tutorial, then share kat facebook, twitter

Hafizzi Aziz said...

@cik siput : kalau share dekat wall kwn2, akan dikira spam. earning maybe naik tapi mungkin diorang xkan bayar. so penant jer kumpul. :-)

cik siput said...

owh..how about da GA??takkan dapat jugak ke??

MaYa MustWany said...

wahh tak perasan lak..hihihi ntah de ke x.perasan sat.