Baca Entry Latest Nie Jugak!

05 January 2012

Vector Apit Di Puzzle Kan..Tahniah Kak!



assalamualaikum w.b.t dan salam blogger kat semua..
terasa macam sunyi jer bila bebudak sekolah dan start pegi sekolah
anak menakan apit pown start ke taska tahun nie..umur 5tahun.
eh eh terlarik tajuk plak aku nie..balik ke tajuk entry..
vector apit diorang buat puzzle ke? korang taw ke apa tue puzzle?
alaa benda alah yang men susun2 tue..tipu la kalo x pernah main..
korang boleh tengok kat bawah nie gambar tue..


Tahniah buat akak Azwani Abdullah & Nasrul atas perkahwinan mereka
sory tak pergi sebab jauh la..keja..masa xdak..
btw, gambar2 kawin sangat2 cantik ye..nice2..peace..
korang nampak kan gambar puzzle kat atas tue? cepat ckp nmpak!
nampak tak vector kat bawah tue..gambar tue lah apit buat..
korang ingat lagi tak entry vector tue kat SINI?
wahh..terasa kagum jugak lah design apit ada kat situ kan..hihi..
kalau ada yang korang nak tempah, boleh ja tempah..
macam biasa lah..kita discuss kat facebook okay..
nak email pown boleh di apit_afyz@yahoo.com..
hmm tue ja kot nak taip untuk entry nie..bz nak siapkan vector lain..
okay korang..jaga diri..babai..peace..

9 orang comel komen:

faiz zul said...

cun laaaaaaaaaaa

Misz Azney said...

wwwwaaahhh. . .glemer nyeerrr apittt nieyh. . smpai vector apit pon org gune. . tahniah la

Lyssa Faizureen said...

terbaekkkk :)

Azhafizah[フィザ] said...

best gak kalau buat puzzle kan..^__^cantik!

khairul said...

cun n tahniah

gadis oren said...

comelnyer puzzle , bape harge tu ? huhu

Suraya Aris said...

nanti dah kahwin nak jugak lah. hehe

3no gr33ny said...

cantiklah gmbr tu..vector apit mmg da best!

~Nana BamBam~ said...

wah..terbaek lah apit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...