Last updated!

27 January 2012

Aik! Duit Sapa RM398 Dalam Akaun Maybank2u Aku Nie..


assalamualaikum dam salam sejahtera kat korang semua. Korang buat apa hari nie kat umah? tak kuar mana2 ke? okay firstly nak wish besday Mak apit hari nie 27hb January 2012. Hepy besday mak. Apit sayang mak sangat2 taw. peace. Okay tengok pada tajuk entry pown korang dah terkejut kan. Eh banyak tue, tapi duit sapa. Haa meh nak story mory kat korang nie. tapi korang kena la tengok SINI dulu baru korang boleh tengok ENTRY SINI. korang dah baca entry tue? bagus..peace..

Okay itu sebenarnya duit dari team says.my yang comel lagi mencomelkan. okay setakat nie says nie paling cepat bayar payment blogger dari pihak pengiklan yang lain. Bukan untuk menjatuhkan mana2 pihak ye, tapi nie nie kajian yang apit testing. Pada 30hb Disember 2011 iaitu tahuun lepas, apit dah cashout kesemua earning dri pihak pengiklan seperti churp-churp, nuffnang, blin dan akhir sekali says. kalau korang tak percaya, korang boleh baca entry tue kat SINI okay. yang says tue bukan RM397 taw, tapi RM399. Apit tak print screen yang RM399. Sekarang di tempat yang pertama syarikat pengiklan yang membayar paling cepat adalah dari says.my. TERBUKTI! korang tengok lah bukti payment yang says dah bayar kat aku nie.. berapa yang apit cashout hari tue? RM399 kan? okay..diorang akan caj RM1 so apit terima kurang RM1 lah..xpe..nie alhamdulillah sangat2 dah kan..
DAFTAR SAYS.MY - SINI
TUTORIAL MENDAFTAR SAYS.MY - SINI
mula2 masa apit baru nak berjinak dengan says nie, kurang nak percaya sikit sebab ia kurang meluas kan dari churp-churp, tapi sekarang nie macam sayang lak kat says nie. tapi churp-churp pown still sayang jugak. hihi. tapi agak kecewa dengan prestasi Nuffnang. Kenapa Nuffnang agak menurun tahun nie. Adakah semua blogger perasan pasal nie atau Encik Nuffnang hanya boikot belog aku jer. Biarlah, maybe xdak rezeki dengan Encik Nuffnang lagi macam dulu. Whatever it is, yang pertama paling cepat sekali bayar adalah says.my. hanya mengambil masa 27 Hari SAHAJA! bukan susah pown korang nak men ngan says.my nie. Rahsianya? Rahsianya korang hanya perlu tengok SINI dan perhati SINI. then masyuklah earning korang tue. SELAMAT MENCUBA ye korang semua. assalamualaikum. peace.

15 orang comel komen:

hazanis said...

waaaa...banyak tu...:)

Lyssa Faizureen said...

Lyssa pun sama . Semalam check maybank . RM 1890 ? Wahhh . Duit siapa ? Duit apa ? Errr . Duit jatuh dari langit . HUHU .

Laurie Gina said...

untung lah abg apit .. haha

fatin amalina husna said...

larr..bru nak ngaku duit husna..haha..

Anonymous said...

Huhu seronoknya T^T share bole? XD

AinNadhirah said...

bestnye dapat duit..... nak jugak....

Cik Eiyra said...

salam abg apit , cara nk guna cmna ?
ira dah dftr , dekat sebulan tapi tak tau nak wat pe biar cmtu je =P

tasha said...

betul-betul ke ni? cmne nak dpt duit ek kalo da join bnd ni? xfhm sgt la fungsi bnd2 ni. nuffnag pn xfhm gk. da join just xnmpk sgt fungsi nye la. can anyone explain to me.. hehe tq :)

D'ya Marshmello said...

untunglah..tak pernah guna says.my sebab taknak curang dgn encik Nuff..hehe..congrats :)

jemput singgah :-

LATEST ENTRY : Janganlah Engkau Menangis

SpidermanHere said...

Yes, that's true. Nuffnang gile lambat nak naik -,- Lina dr bulan 3 thn lepas guna Nuffnang, baru terkumpul RM50 je. Mmg nak tukar ke Advertlets nanti -,-"

nurmujahidah said...

muja pun rasa says lagi masyuk dari both nuff and churp2,, haisy,,

Misz Saiyidah said...

nak tny...nape sy x bole nk sign up or login eh...x kua mcm kt tutorial,if nk login lak..dia ada tulis internal error..xpaham nape

Miss uCu said...

wow..syok la apit n lyssa ek..dpt income..miss ..nuffnang pun 0 lagi padahal dh lama gak join.may b x btul cara kot..:)..jmput singgah:http://angahsyg.blogspot.com

aliff zulfan said...

sala..jeles betul korang celik it ley klik je wat duit...aq nak masuk tp x kurang fhmla

aliff zulfan said...

ajar cikit teknik nak cepat dpt banyak