Last updated!

14 January 2012

Jom Kita Terjah Blog Paitkedin

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..buat apa hari nie? tak kuar jalan2 ke petang2 nie wey.. apit nak kuar pown mood ke laut lak..ujan lak kat luar..so lepak kat umah layan hindustan jer lah..so hari nie nak hapdate pasal belog kazen aku nie ha..maybe korang dah pernah blogwalking kot kat belog mamat nie.. nie kazen yang rapat ngan aku dari kecik lagi la..main sekali..sunat sekali..mandi sekali..makan sekali..tidoq sekali..semua sekali lah..hohoho..kalau korang rasa nak terjah menerjah tue, boleh lah ke belog beliau tue..newbie lagi nie..macam aku jugak lah..hoho..jom usha lu gambar bawah nie..peace..

http://paitkedin.blogspot.com/
nampak kan dalam bulatan merah tue? itulah owner belog kedin tue..korang pergilah attack belog dia tue..hihi..header belog dia tue semalam baru buat..sapa yang buat? AKU jugak..hahaha..kalau rajin,follow dia sekali eyh..dia nie kerap blogwalking..ramah tamah lah ngan beliau ye..okaylah korang..kazen2 aku yang lain nanti aku promote lah ye (*abaikan aku duk bertingggung mcm orang nak membuang*)..babai korang..assalamualaikum..

7 orang comel komen:

cik kiwi's said...

ahahahaha..kira apit ni sepupu si bos la ye?..hahahaha..macam2...:P

Original CikTeddy said...

oh pait ni..slalu borak2 kt fibox cik..huhu ce tnye die..haha

Drakula Comel said...

bez smbng dgn cengkerik tu..sengal2 ubi ckit dyetu..ahaha

CintaKhadijah said...

haa.. aritu de blogwalk kat blog die. pastau die spupu fiz grafic ni it was like.. wah-kecik-nye-dunia.
tetibe kan.. :P

blog-tips-kurus said...

uuu... bibir dia cekci. (",)

GaRy™ said...

sama-sama blogging.. hehehe~..

MaYa MustWany said...

yups dia nih rajin gak blogwalking.