Last updated!

20 January 2012

Jumpa Blogger Di Langkawi tapi Siapakah?



assalamualaikum dan salam sejahtera kat korang semua.. kenapa blog aku cam sunyi jer..ha nie gara2 p LANGKAWI..p langkawi pown sebab atas urusan kerja..bukan holiday pown..hari rabu bertolak ke sana, khamis terus balik sini. Atas urusan kerja apa, tak payah lah tahu yek..kih3.. yang apit nak gtaw..sempat gak la spend time ngan blogger LANGKAWI nie..alaa mesti korang pown kenal ngan blogger sorang nie..skang dah jadik blogger tegar gak lah..kalau korang nak terjah dia pown boleh..masuk blog beliau holidayssweet.blogspot.com. Apit memang guna perkhidmatan dia kat LANGKAWI. Sangat memuaskan. korang tengok gambar kami snap kat bawah nie. Itulah owner blog holidayssweet.blogspot.com

*maaf, kualiti gambar kurang memuaskan. Guna Tab 10.1*

abaikan gambar aku yang kecik (rendah) tue yek. Tak dinafikan aku memang kecik orangnya. hahahaha. ha itulah owner belog tue. kalau korang nak bercuti kat sana, korang terjah ja belog beliau kat SINI.
dia memang akan bagi harga yang sempoi kat korang. Percayalah. Kalau korang nak tahu, apit dapat bilik free taw kat sana. Best kan? Siap belanja makan lagi. Memang terbaikk lah. Eh lupa lak, korang pangil jer kat dia BANG CIK! sangat2 ramah orangnya. kalau korang nak bercuti kat LANGKAWI, contact jer bang cik nie. macam2 pakej yang dia buat. kereta sewa lak jangan risau, dia pown sediakan. Businnesman berjaya taw! pakej yang dia tawarkan pown dari family, sampai lah ke kapel. semua ada. Nanti nak pergi lagi kot kat sana bawak family. serius best taw! tahu apa yang apit beli kat sana? jeng jeng jeng. tengok bwah!
hmmm itu ja kot nak update pasal Langkawi semalam. penat tak abes lagi nie. Tempahan berlambak2 nak kena settekan before hari raya cina nie. sebab hari raya cina nie nak g Bukit Merah Laketown Resort lak bermandi manda. Sapa nak ikut, jumpa kat sana 25hb okay. Hmm okaylah korang, jumpa lagi k. terasa nak baut freebies hari raya cina lak. Nantikan lah k. daa korang. Assalamualaikum.

9 orang comel komen:

Ah Long said...

bila maw dating nan along lak wkwkw ~

yuyu Zulaikha said...

haishhh!! beli rokok yee?? grrr!

Hafizzi Aziz said...

@ah long : nanti kita dating tepi pantai yek!

@yuyu : grrr...hihi..murah, beli lah..bebas cukai..yeaa...

Mizan said...

NAL pun stay LANGKAWI juga.. :)
mmg best kat sini, eventhough tempatnya kecik..pi mai pi mai tang tu jugak..sgt tenang kalau kt kg la..if pekan kuah panas sgt..umah NAL dkat dgn Pantai Chenang..saja gtaw..tp x kenal lak blogger tue..dia stay mana ek?if x kisah jwb la yer..

nasha sanza said...

hehe..selamat bercuti..nanti beli coklat untuk saya..kidding!:P

khairul said...

kena contact dia klu camni :)

miezah said...

bestnya p langkawi . dah lama tak p sana .. :D

Cik FaRiZaM said...

dpt bilik free? best gile?

dah follow dah bang cik tu ...tq for th info

Hafizzi Aziz said...

@Mizan : dia duk pekan kuah jugak..nanti terjah la belog dia n sembang2.. :-)