Last updated!

02 July 2011

Jom Join GA Dunia Shida Beramai Ramai

salam bloggers kepada semua blogger kat Malaysia..
harap semuanya sihat sihat saja taw..jangan sakit sakit plak..
kalau rasa nak demam demam tue cepat cepat makan ubat okay!
jangan nak tanguh tanguh pulak ubat tue..(macam doktor plak)

okay..entri kali nie bukan la pasal tutorial taw..
berhenti sekejap pasal tutorial..belom ada request lagi..hihi..
entri kali ini adalah ingin membantu seorang kawan blogger apit yang baik hati..
saudari shida..siapa tak kenal sila terjah kat sini..

pasal GA shida nie best..sapa yang tak join memang rugi lah..
apit join kot..wajib..kenapa wajib? hadiah menarik..
semua berkenaan dengan barang komputer..
apit dengan komputer nie memang tak dapat dipisahkan..
so nak lihat hadiahnya terjah dan join GA shida nie..
10pemenang akan dipilih..so keberangkalian untuk menjadi pemenang..
adalah amat cerah..mana taw rezeki kawan kawan semua kan..
 so kepada sesiapa yang nak join boleh klik banner kat atas..
SYARAT-SYARAT MUDAH!
  1. seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.
  2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!
  3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)
  4. tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.
  5. sudah siap komen link entri anda ke entri GA Shida. itu saja!
Sesiapa nak join sila klik link di bawah!

6 orang comel komen:

Amiirah-Cassan said...

mira nak join gak , hadiah best wooo

Hafizzi Aziz said...

@Amiirah-Cassan : join jgn x join..bes oo..

shida'R said...

tq apit..hehee jsa mu dikenang kelak =)

Hafizzi Aziz said...

@shidA : bereh..bisa diatur..

Amiirah-Cassan said...

dah join laa pit , heheeh

Nurul Ain Atikah said...

oke2, dah ahbis mase dah. haha