Last updated!

23 July 2011

Apa? Kenapa Blog Nie Sama Dengan Blog Apit?

salam blogger kepada semua..dan salam sejahtera..
harap semua sihat-sihat okay..jangan demam-demam nak dekat puasa nie..
okay entri kali nie apit nak promote sat blog newbie nie..
hahaha..ini adalah blog kedua apit..fizylink.blogspot.com nama diberi..
tajuk entry saja bagi gempak sikit..hihi..jangan marah-marah..
saja nak try manage kedua-dua blog nie..nak tengok boleh ke tak..
hahahaha..buat masa sekarang blog ini masih tak dak apa yang menarik..
insyaallah akan datang akan apit banyakkan entri-entri yang menarik..


apa yang ada pada blog kedua apit nie ye?
klik banner blog fizylink di atas untuk terjah taw..jangan malu-malu..
okay blog nie apit create khas untuk ceritakan hal-hal seharian hidup apit..
apit tak mau campur adukkan entri seharian dengan entri tutorial yang ada di sini..
nanti macam serabut lak kan..bagi apit la..skang pown blog nie dah serabut..
blog kedua ini belum dihiaskan dengan kemas sebab masa takdak..
insyaallah akan diperkemaskan dari hari ke hari..
sekarang pown agak banyak yang direquest oleh kawan-kawan blog..
sabar ye kawan-kawanku..nanti apit akan buat jugak apa yang direquest tue..
nasib baik la apit tak buat tempahan header or banner or somenthing else..
kalau tak, mesti lagi sibuk nak urus sana sini..waduh-waduh..

okay lah..kepada semua follower setia yang comel lotey..
kalau rasa nak follow blog kedua apit nie boleh follow eyh..
saja la apit nak promote blog kedua apit nie..tak salah kan?
kepada yang dah follow blog kedua apit tue terima kasih okay!
yang mana dah follow boleh tinggal jejak kat shoutbox di disana okay!
mari kita follow jom..follow jangan tak follow..
klik button follow untuk follow fizylink.blogspot.com


ya apit perlukan follower untuk blog kedua ini..
mungkin ada blogger yang bajet bagus tidak suka orang suruh follow blog kita kan.
macam memaksa katanya..ini bukan paksaan sama sekali..
diingatkan bukan paksaan..sila berblogging secara sihat..
jangan lah kita perasan kita hot dan famous..hahaha..
macam sial ja..kah3..lawak lawak..tak matang rasanya..
eh apa apit melalut nie..oopss..terlebih suda..abaikan taw..
so meh ramai-ramai datang blog kedua apit nie okay!
thanks semua..apit amat-amat hargai..peace..

Salam by Hafizzi Aziz

7 orang comel komen:

♥ adlin roshaida ♥ said...

gedik lah apit ni. post gempak jeee :)

Azhafizah[フィザ] said...

dah lame follow..huwaa..fiza pon bz skang..order in list..takleh nak bw sangat..huhu..tapi rajin je dtg sini (=

Farah Tuhar said...

tajuk entry gempak gile .
tpi isi nye x same lagsung .
teruja smpai mencacak rambut nak bce .
haha . follow dah :)

alif haris said...

hehe aku pernah lepak situ sebelom ni .. nk usha lg ^^

Aida Omar said...

sabar je lah apit nie..aida tgk tajuk teruja dh nk baca upenya...haha..

by Zent said...

askom dan salam kenalan dari blog shah...waa blog pown bley tahan...shah newbie lg..so nak harapkan blogger2 support shah la...
nyh blog shah...http://shahzone.blogspot.com blog shah nyh x sehebat blog blogger lain...sedey..hak3

Entri Terbaru:Jom Kongsi Entri Anda!

Diyana Hani said...

haha...buat suspan aje..