Last updated!

20 July 2011

FizGraphic sudah kembali

salam blogger kepada semua blogger kat luar sana..
semua sihat tak selama 4hari fizgraphic tak update nie?
harap-harap semuanya sihat walafiat okay..
so apit sudah pulang ke rumah..sangat-sangat meletihkan..
hari konvokensyen sudah pown menutup tirai..
sangat-sangat gembira dapat berjumpa kawan-kawan semua..
kalau nak tahu dengan lebih lanjut boleh baca kat bawah nie okay!
okay nanti apit akan buat tutorial yang direquest oleh geng blog..
bnyak jugak dapat request..sila tunggu turn taw..peace yoo...


Salam by Hafizzi Aziz

11 orang comel komen:

alif haris said...

selamat kembali bro ..
wahh .. dah grad nmpaknye die .. :D

ZouL said...

akhirnya kembali jugak ang ye.hahaha.amacam konvo. orait?

nur farahin binti sulaiman said...

tahniah apit..=)

anieysayangkamoo said...

wewittt~ abg kite yg sorang neh dah grad ! TAHNIAH ! :) dapat la belanja aniey p makan2 neh :P:P:P

Lieyly ︱ Alia said...

congrat apit ;)

Bui Junaidi said...

tahniah dh grad..cantik betul gmbr last tu,biru ala2 blog apit jugak..*_*

aqmalazmi said...

wahhh mcm best...tempat saya belajar pong baru lepas buat majlis konvo...

cik kiwi's said...

wahhhhh. tahniahhhhh

Amiirah-Cassan said...

ni ke buat apit busy uh ?? hhehehe congrats apit ^_____^ dah ade diploma , sambung degree bila ? hehehe Mira nak masuk UPM september ni :)

Azhafizah[フィザ] said...

welcome home..tu dia gambar konvo..ensem rambut :P
congrate lg sekali (=

Nur-nba said...

Tahniah.. Moga Apis akan beroleh kejayaan di alam pekerjaan pula.