Last updated!

30 July 2011

Encik Nuffnang Boleh Bagi BE lagi Tak?

 
 salam blogger dan salam sejahtera..
selamat menghadapi bulan ramadhan al mubarak lusa..
hmm mood sekarang tak brapa nak okay sangat sebab BE dan stop running..
alaaa..Encik Nuffnang yang comel lagi hensem..bulan 8 bagi BE lagi naa..
kalau tak nak bagi 1, bagi 10 BE pown takpa..hihi..
janji ada juga nak bagi..taw Encik Nuffnang yang comel..
dan terima kasih sebab bagi BE kat blog fizgraphic nie selama nie..
tetapi apit nak lagi la..bes la dapat BE..hihi..
tiap-tiap hari usha Nuffnang kalau dapat BE taw..haa..

oh sebelum tue kan..nak tnya pendapat sikit la kat blogger semua..
rasa-rasanya apit nak cashout atau tak payah lagi ye..
buat masa sekarang nilai akaun Nuffnang apit ada RM134.32..
bukti kat bawah nie haa..hihi..bukan nak riak..alaa tak banyak pown kan..


so sekarang nak tnya pendapat semua lah samada nak cashout atau tak?
apit ingat malas lagi nak cashout duit dari Nuffnang nie..biar jer..
tetapi sejak dengar berita pasal Nuffnang kena Hacked degan Gaysec hari tue..
rasa macam tak selamat pulak..yela, tak pasal-pasal jadi reset..
ha putih mata..memang la bagi sesetengah tue nilai tue tak banyak kan..
tapi bagi apit, nilai tue besar selepas bergiat dalam blogging nie..
so camna ye..nak tunggu ke nak keluarkan ye?


5 orang comel komen:

NURUL NATASYA AMIR said...

apittt cashout cepaaatt!haha

shida'R said...

tahniah! shida baru dapat cek hehe^^

Dawia.Honeyputri ❤ said...

tahniah2..!cashout :)

soooooour said...

nak sikit........

blog-tips-kurus said...

nasihatku:
sila tunaikan cek itu untuk beri $$ raya kepadaku. hehe!