Last updated!

07 July 2011

Tapak Iklan Fizgraphic Untuk Disewa

salam blogger kepada semua blogger di Malaysia dan luar sana..
entry ini ditulis pada waktu subuh taw..apit belum tido..
baru abes layan movie KL Gangster..baru habis download..
ahh tak nak buang masa lagi..ini entry ringkas saja..apit dah ngantok..

nampak tak tapak iklan yang menari nari kat atas tue?
hari nie apit telah bukak tapak untuk menyewa iklan/banner blog anda semua..
hanya RM10 bagi 30hari..kalau macam terasa mahal,harga boleh dirunding..
apit letakkan iklan anda di tempat yang bila orang jumpa entri akan
jumpa iklan korang dulu..best kan.. ha bes la kot..
saja nak memeriahkan lagi arena blog nie..so meh meh meh..
kepada yang berminat boleh kauntim bincang dengan apit..
caranya adalah boleh inbox di FaceBook apit..
tentang bayaran apit tak nak nyusahkan bank in bagai..
habeskan duit minyak moto plak nak kena g bank kan..
so boleh topup ja kat apit..CELCOM only..
so penjimatan minyak boleh dijimatkan sebab kedai topup dekat lagi dari bank..
hahahahaa memey la..so kepada yang berminat eyh..
size iklan tersebut apit sediakan 125x125..lai lai lai..
MY FACEBOOK KLIK SINI
Salam by Hafizzi Aziz

15 orang comel komen:

Bui Idzra Ryn said...

nak letak free boleh..?kekeke..*_*

khairul said...

tahniah maju setapak lagi !

shida'R said...

wahh dah ade temphan iklan..bgus apit!! nk cek duit lam purse jap hehe^^

ika said...

pandai apit berniaga! amboi2...nnt untung kongsi ngn ika...:D

Azhafizah[フィザ] said...

wahh..buat bisnes sudah..nak buat jugaklah!heheeh..mahu!

Hafizzi Aziz said...

@Bui : hihi..kalo harga dikurangkan boleh la..saja suka2 ja nie..

Hafizzi Aziz said...

@khairul : thanks bro..hihi.

Hafizzi Aziz said...

@shida : hihi..shida nie..suka2 ja nie..

Hafizzi Aziz said...

@ika : sambilan..thanks ika..nanti apit belanja k..hihi..

Hafizzi Aziz said...

@azhafizah : hihi..buat jgn x buat..

AZTIQAH said...

wah apit dh buat bsnes nmpk :)

AZTIQAH said...

nak tempah tapak iklan apit bleh??nak dua tapak..ehhe.. nnt cnfirm kt sni yerk
http://www.facebook.com/katakpink

Hafizzi Aziz said...

@aztiqah : owh boleh2..dua tapak akan disimpan untuk anda k..nanti kita bincang kat fb taw..

alif haris said...

alamak berbayar .. heheh .. aku suka yg free .. ngah3 :D ..

Roti Telur said...

nak tempah tapak iklan bro..

inbox yea ..https://www.facebook.com/asyrafgunners